Robert angreb Hummel-direktør

Måtte gå i kampstilling: Christian Stadil blev uforvarende offer, da skuespilleren gik amok i lørdags

Det gik ikke stille for sig, da Robert Hansen kørte spritkørsel onsdag aften. (Foto: Kristian Linnemann)
Det gik ikke stille for sig, da Robert Hansen kørte spritkørsel onsdag aften. (Foto: Kristian Linnemann)
Sportsfirmaet Hummels karismatiske topfigur, Christian Stadil, var en af dem, som Robert Hansen var ved at komme op at slås med, da han onsdag aften kørte spirituskørsel i det indre København samt på Amager.

Sindssyg overhaling
For da Christian Stadil kom kørende i sin Mercedes cabriolet under Langebro på Københavns-siden, var han lige ved at blive påkørt, hvorefter Robert overfaldt ham.

– Jeg er et relativ gemytligt væsen, men blev så overhalet helt sindssygt af en bil, som var ved at køre ind i min bil. Normalt ville jeg ikke reagere på det, hvilket jeg i realiteten heller ikke gjorde, men det var så tæt på, at da vi tilfældigvis holdt ved siden af hinanden i et kryds, så kiggede jeg bare på ham og rystede på hovedet. Det var slet ikke aggressivt. Det var bare sådan: Tænk dig om en anden gang, siger Christian Stadil til Ekstra Bladet.

Ekstremt aggressiv
Han skulle dog aldrig have rystet på hovedet, for det pissede tilsyneladende Robert Hansen helt vildt af.

– Så kørte han ind foran min bil og bremsede hårdt op, så jeg måtte gøre det samme. Han kom hen til bilen, og da jeg rullede ned, så han, det var mig, som han kendte fra pressen. Så smilede han og sagde: ’Nå hej, det er jo Hummel-drengen’, siger Stadil.

Da Hummel-direktøren påpegede, at Robert Hansen kørte meget specielt, var det – ifølge Stadils egne ord – som om der skete noget med skuespilleren.

– Han blev meget mærkelig i sin opførsel og var ekstremt aggressiv og forsøgte at få fat i mine solbriller, som jeg havde på. Da der så kom nogen, som han åbenbart også havde kørt mærkeligt over for, blev han meget aggressiv over for dem, så jeg steg ud af bilen, for at det ikke skulle accelerere, siger Christian Stadil.

Har studeret kampsport
Han har i mere end 20 år studeret kampsport og var ikke skræmt, da Robert Hansen kom hen imod ham.

– Andre ville nok være blevet bange for hans opførsel, for han kom med knyttet hånd og blødte fra et sår i panden, så jeg ved ikke, om han var kørt gal. Men han kom med hævet knytnæve og ville gå på mig.

– Så jeg gjorde det, man gør i den situation: Jeg gik ned i en kampstilling for at signalere, at hvis du går over stregen, så kan jeg godt forsvare mig. Det er noget, man lærer, siger Christian Stadil, der undgik Robert Hansens knytnæver.

Ophidset på hele verden
– Han fornemmede gennem tågerne, at han ikke skulle gå videre. Og så faldt der lidt ro over gemytterne, siger Stadil.

– Jeg vil ikke udtale mig om, hvorvidt han var fuld, men han virkede ikke særlig glad. Og han virkede heller ikke rigtig til stede sådan sindsmæssigt.

– Han havde en helt speciel opførsel. Meget ophidset – ikke decideret på mig, men mere, som om det var hele , han var ophidset på.

Robert Hansen mistede sin mormor tirsdag og er med filmproducenten Regner Grastens ord meget, meget ked af det.
1 af 2 Hummel-direktør Christian Stadil måtte gå i kampstilling for at skræmme den ophidsede Robert Hansen væk.
2 af 2 Det gik ikke stille for sig, da Robert Hansen kørte spritkørsel onsdag aften. (Foto: Kristian Linnemann)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere