Øh, Rihanna! Gik du amok med saksen?

Sangerindens tynde g-streng er tykkere end shortsene

Afklippede jeans var engang i '90'erne topmoderne. Det afholder dog ikke Rihanna fra at genopfinde looket. (Foto: Instagram)
Afklippede jeans var engang i '90'erne topmoderne. Det afholder dog ikke Rihanna fra at genopfinde looket. (Foto: Instagram)

Rihanna har aldrig været bange for at vise sig frem, som Gud skabte hende, og jævnligt ligger der afklædte billeder på sangerindens Instagram fra hendes ferier og koncerter.

Se også: Rihanna flasher sin krop i New York

Oftest er hun knappet op til navlen, men selv stjernens bryster kan jo blive trivielle at kigge på, så hun er nødt til at forny sig og finde på nye måder at fastholde sin fanskares opmærksomhed på.

Mere stof i g-streng end shorts
Derfor lagde hun i går et billede ud på Instagram af sin bagdel iført en rød g-strengs-trusse, som der alligevel var mere stof i, end de denim-shorts der sad udenpå. Lidt af en bedrift, faktisk.

Barbados-baben skrev til billedet, at det er fra hendes nye musikvideo, men alligevel har Rihanna, eller RiRi, som hun kaldes, fjernet billedet fra billeddelingstjenesten igen. Men som altid er det svært at have hemmeligheder for internettet, så det cirkulerer i hele verden.

Tatoveringen afslører Rihanna
Nogle har spekuleret i, om det virkeligt er Rihanna, der poserer. Men den velformede numse har en tatovering på venstre balle, som matcher 'Umbrella'-sangerindens tusch dokumenteret på andre billeder.Tatoveringen på ballen er den samme. (Foto: All Over Press)
Tatoveringen på ballen er den samme. (Foto: All Over Press)


1 af 3 Rihannas tatovering på venstre balle, er efter sigende tibetansk. (Foto: All Over)
2 af 3 Rihanna har altid elsket et par denim-shorts. (Foto: All Over)
3 af 3 Afklippede jeans var engang i '90'erne topmoderne. Det afholder dog ikke Rihanna fra at genopfinde looket. (Foto: Instagram)
0 kommentarer
Vis kommentarer