Emma Watson anede intet om sin berømmelse

Det beskyttede liv i England trods Harry Potter-successen brast i USA

Der er dage, hvor Emma Watson har det bedre med berømmelsen end andre dage. Foto: AP
Der er dage, hvor Emma Watson har det bedre med berømmelsen end andre dage. Foto: AP

Emma Watson anede ikke, hvor berømt hun var, før hun kom til USA for at studere.

Harry Potter-filmenes ubestridte dronning blev øjeblikkelig genkendt som 'Hermione Granger' og fik stjernestatus, da hun kom ind på Brown University i Massachusetts i 2009 for at læse engelsk litteratur.

Se også: Emma Watson vender tilbage til skolebænken

Watson-familien havde gjort alt for, at hun gennem alle årene som børneskuespiller kunne leve en så normal og beskyttet engelsk tilværelse som muligt, og derfor var det ganske enkelt ikke gået op for hende, at hun var verdensberømt - eller hvad det begreb kunne indebære.

Men det beskyttede liv brast hurtigt, og Emma Watson måtte se i øjnene, at hun var noget særligt i sine medstuderendes øjne - lige som hun konstant blev forfulgt at papazzi-fotografer.

Se også: Emma Watson: Jeg er træt af britiske mænd

- Det lyder sikkert dumt eller helt ude at trit med virkeligheden, men det var først her, at det gik op for mig, hvad berømmelse er, fortæller hun i 'Teen Vouge'.

I dag er Emma Watson 23 år, og hun erkender, at både hun, Daniel Radcliffe og Rupert Grint levede i en beskyttet boble, mens de voksede op.

Se også: Emma Watson jagtet af stalker

- Vi var meget beskyttede i de mere end ti år, Harry Potter-perioden løb over. Hertil kom, at vi arbejdede meget, og derfor var vi sjældent ude på egen hånd, hvor vi kunne blive udsat for bagsiden af berømmelses-medaljen, forklarer hun.

Den unge kvinde indrømmer, at der er dage, hvor hun har det sværere med sin berømmelse end andre dage.

Pt er hun aktuel i 'Bling Ring'.

0 kommentarer
Vis kommentarer