Mick Jagger: Jeg ville gerne have været skolelærer

Alle vil ønske, at de havde gjort noget mere i deres liv, Mick Jagger, som gerne ville have været lærer.

Jagger havde formentlig ikke scoret lige så mange damer, hvis han havde siddet bag et kateder. (Arkivfoto: Claus Eckert/AP).
Jagger havde formentlig ikke scoret lige så mange damer, hvis han havde siddet bag et kateder. (Arkivfoto: Claus Eckert/AP).

Mick Jagger indrømmer, at han har fundet sin karriere i The Rolling Stones 'meget lidt krævende rent intellektuelt', og at han sommetider ønsker, at han havde holdt fast ved sin oprindelige plan om at blive skolelærer.

Jagger, som står i front, når The Stones lørdag for første gang optræder på Storbritanniens store Glastonbury-festival, siger, at han også havde overvejelser om at blive journalist eller danser, selv om det sidste ville have indebåret 'for mange skader'.

Se også: En lok af Mick Jaggers hår på auktion

Den 69-årige sanger, som stadig var studerende på London School of Economics, da The Rolling Stones begyndte at slå igennem, siger i et interview med BBC:

- Det ville have været tilfredsstillende at være skolelærer. Det er jeg sikker på.

Jagger tilføjer, at der var millioner af ting, som han gerne ville have prøvet.

Se også: Stones er færdige med vilde nattefester

- Jeg ville have sat pris på at blive politiker eller journalist. Jeg overvejede at blive journalist. Alt det man tænker, når man er teenager. Man kan tænke, at jeg ville egentligt gerne have gjort det, men det er helt meningsløst, siger han.

Mick Jagger pointerer, at han ikke er utilfreds med, hvordan det er gået.

- Jeg føler mig ikke frustreret på grund af manglende kontrol, og jeg er meget glad for det, som jeg har gjort. Alle vil ønske, at de havde gjort noget mere i deres liv. Det er ikke helt så udfordrende at være rocksanger, men man må prøvet at få det bedste ud af det.

Spørgsmålet er så, om eleverne ville have fået en dyt ud af at have Jagger som lærer.

0 kommentarer
Vis kommentarer