Modeforbrydelse: Se Justin Bieber med sokker i sandalerne

Justin Bieber er et modeikon for teenagere i hele verden - men sådan så det ikke ud, da han ankom til et hotel i Oklahoma City

Justin Bieber ankommer til et hotel i Oklahoma City med røde sokker i sandalerne. Det er en 'ommer'.(Foto. All Over Press)
Justin Bieber ankommer til et hotel i Oklahoma City med røde sokker i sandalerne. Det er en 'ommer'.(Foto. All Over Press)

Hvis der er noget, som flertallet af kvinder simpelthen er ved at brække sig over, så er det, hvis en mand har sokker på, når han går i sandaler. Det bliver normalt udskreget som det mest usexede, man overhovedet kan forestille sig.

Men det rager åbenbart Justin Bieber en papand. Han mødte nemlig igår op foran et hotel i Oklahoma City i USA iført røde sokker i sandaler. Det er en gigantisk 'forbrydelse' i modeverdenen, og jeg er helt sikker på, at Ekstra Bladets modediktator Jim Lyngvild vil få både rystefeber og mareridt, når han ser billederne.

Se også: Bieber-hysteriet fortsætter: 40 millioner følger ham

Udover de røde sokker i sandalerne, har Justin Bieber også et par mildest talt grimme hvide jogging-bukser på, der nærmest ligner en forvokset ble. Det er en 'ommer' Bieber.

Indenfor de sidste par måneder har Bieber været i mediernes søgelys blandt andet på grund af uforsvarlig kørsel i sin bil samt angreb mod en fotograf.

Se også: Bieber sagsøgt af paparazzoSe også: Politiet vil afhøre Bieber om vanvidskørsel

Bieber besøgte Oklahoma City i forbindelse med sin Believe Tour, og han ankom til hotellet i en lækker vintage-sportsvogn. Ude foran hotellet mødte Justin Bieber en ældre ukendt person, som han talte et par minutter med, før de omfavnede hinanden og sagde farvel. Det var enten et familie-medlem eller en fra hans store crew.

1 af 5 Verdens modeforbrydelse nr. 1. Sokker i sandaler. - Skam dig Bieber.(Foto: All Over Press)
2 af 5 Justin Bieber ankom til hotellet i en lækker vintage-sportsvogn.(Foto: All Over Press)
3 af 5 Foran hotellet hilste Justin Bieber på en ukendt person, der enten var noget familie eller en fra hans store crew. (Foto: All Over Press)
4 af 5 Bieber siger her farvel til den ukendte mand med en krammer.(Foto: All Over Press)
5 af 5 Justin Bieber ankommer til et hotel i Oklahoma City med røde sokker i sandalerne. Det er en 'ommer'.(Foto. All Over Press)
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen