Lady Gaga lukker ned for Twitter

Popfænomenet har officielt sat en stopklods på sin Twitter-profil. Ingen ved hvor længe

Lady Gaga kommunikerer ikke længere med omverdenen via Twitter. (Foto: AP/Henny Ray Abrams.).
Lady Gaga kommunikerer ikke længere med omverdenen via Twitter. (Foto: AP/Henny Ray Abrams.).

Med 39 millioner følgere skulle man måske tro, at Lady Gaga havde lyst til at udnytte sin Twitter-profil så meget som muligt.

Men det er tilsyneladende ikke tilfældet. Gaga har nemlig sat en stopper for sin profil på det sociale medie - i hvert fald for en periode.

- Denne brugerflade er blevet midlertidigt lukket. Vend venligst tilbage for opdateringer, står der altså for tiden i beskrivelsen af popstjernens profil. Desuden er hendes profilbillede fjernet og erstattet af det lettere intetsigende Twitter-æg.

Se også: Lady Gaga i bedring efter operation

Pausen kommer efter Gaga for blot en måned siden kunne finde sig selv på toppen af Forbes' årlige liste over verdens mest magtfulde musikere. Nu svirrer rygterne om, hvorvidt det hele i virkeligheden bare er stilhed før den storm, promoveringen af hendes kommende og tredje album 'Artpop' uden tvivl bliver.

Se også: Veninde: Lady Gaga bliver gift til sommer

Hendes seneste turné under titlen 'Born This Way' indtjente intet mindre end 168 millioner dollar. Oven i de 39 millioner følgere på Twitter kan supersangstjernen lægge svimlende 57,9 millioner fans på Facebook.

0 kommentarer
Vis kommentarer