Justin Bieber politianmeldt igen igen

Popsangeren er igen på kant med loven - denne gang for at spytte en DJ i ansigtet

Popstjernen med de mange nykker - og knap så mange brikker - er igen endt i en uheldig sag om umådelig dårlig opførsel. (Foto: AP).
Popstjernen med de mange nykker - og knap så mange brikker - er igen endt i en uheldig sag om umådelig dårlig opførsel. (Foto: AP).

Popdrengen Justin Bieber lader til at forsætte sin afsindige adfærd som stjerneskud med alt for mange nykker.

I sidste weekend skulle han angiveligt have spyttet en DJ i ansigtet på natklubben The Social Room i byen Columbus, Ohio.

Addison Ulhaq, som DJ'en hedder, ringede efterfølgende til radioprogrammet 'Dave and Jimmy', hvor han forklarede optrinnet, skriver tmz.com.

Se også: Biebers mor: Min søn er ikke perfekt

Ifølge Addison Ulhaq troede Justin Bieber og hans bodyguards, at DJ'en tog billeder af den kamerasky popstjerne.

De tog derfor hans mobiltelefon og bladrede billederne igennem.

- Da de trækker mig til side, bliver jeg konfronteret af Bieber, der stirrer mig direkte i ansigtet. Han kalder mig nogle ting, inden han spytter mig i ansigtet og går sin vej, sagde Addison Ulhaq til radioværterne efter weekendens sammenstød.

Se også: Flov Bieber siger undskyld til Bill Clinton

Nu har Addison Ulhaq meldt Justin Bieber til politiet, fordi han efterfølgende skulle testes for hepatitis, da spyttet havde ramt ham i både mund, øjne og næse. Han har dog ikke taget stilling til, om han rent faktisk vil retsforfølge popstjernen.

Ifølge politirapporten skulle Justin Biebers præcise ord have været: 'Din mor er en kælling, din far er en kælling, og du er en kælling!'

Se også: Bieber svines af kendis-kok efter tisse-skandale

I Bieber-lejren tager sangerens repræsentant anklagerne med sindsro og siger til Gossip Cop:

- Det er blot endnu én, der forsøger at tjene penge på en heksejagt, som efterhånden er løbet ud af kontrol, siger en talsperson for den uvorne popdreng, der vedholder, at hele episoden er det pure opspind.

Det ville dog langt fra være første gang, at den 19-årige unge mand er fløjet i flæsket på en fotograf, og da han skabte kaos i nabolaget Calabasas, Californien, med sin Ferrari, spyttede Bieber også på den nabo, som forsøgte at stoppe vanviddet.

Se også: Bieber sagsøgt af paparazzoSe også: Politiet vil afhøre Bieber om vanvidskørsel

0 kommentarer
Vis kommentarer