Hun kan stadig: Tara Reid i bikini

Man hører ikke meget til den blonde skønhed, men kroppen er stadig lige velskåret

Tara Reid er fyldt 37, og det er snart mange år siden, hun sidst var med i en stor Hollywood-produktion. En dejlig krop har hun dog stadig. (Foto: Privatfoto).
Tara Reid er fyldt 37, og det er snart mange år siden, hun sidst var med i en stor Hollywood-produktion. En dejlig krop har hun dog stadig. (Foto: Privatfoto).

Hun havde sin storhedstid lige omkring årtusindeskiftet, hvor hun medvirkede i film som 'The Big Lebowski', 'American Pie' og 'Van the Man', men siden dengang har man kun sjældent set noget til nu 37-årige Tara Reid.

Hun blev især kendt for altid at spille den søde, men samtidig ualmindeligt sexede pige - og sexet kan man bestemt sagtens stadig kalde hende.

Se også: Se Tara Reids danske kæresteSe også: Dansker scorer Holllywood-stjerne

For tiden holder hun ferie på Ibiza, og i går valgte hun at dele et par bikinibilleder med resten af verden via Twitter.Wauw! Hvem der bare var på Ibiza med Tara Reid. (Foto: Privatfoto).
Wauw! Hvem der bare var på Ibiza med Tara Reid. (Foto: Privatfoto).


- Jeg kan få en scene, der ikke er tænkt til at skulle være sexet, til at være meget sexet. Det er en evne, man skal være født med. Det er ikke en fysisk ting, men kommer indefra. Det hele ligger i øjnene, har hun tidligere forklaret.

Men selvom hun mener, at hendes sexuelle tiltrækningskraft ikke ligger i det fysiske, har der nu altid været stor interesse for Tara Reids krop.

I 2006 fik hun eksempelvis sine bryster opereret større, hvorefter hun tog sig en løbetur på stranden til glæde for fotograferne. Billederne gik efterfølgende verden rundt.

Tara Reid ses her under en tidligere badeferie. Stjernen har det med at tiltrække sig fotografernes opmærksomhed. (Foto: All Over Press) Intl. kendte - 12. sep. 2012 - kl. 11:21 Tara Reid: Paparazzierne skubbede mig
Se også: Når bikinien smutter... forneden
Der var dømt ren 'Baywatch', da Tara Reid tog en løbetur ned ad stranden. (Foto: All Over).
Der var dømt ren 'Baywatch', da Tara Reid tog en løbetur ned ad stranden. (Foto: All Over).


I slutningen af 2007 kom der igen fokus på Tara Reids bryster. Da hun mødte op til Sean 'P Diddy' Combs' 35-års fødselsdag, gled kjolestroppen ned over skulderen og afslørede, at filmstjernen var gået til fest uden BH.

Se også: Nul rabat: Tara Reid fik flip i tøjbutikUuuups! Tara Reid opdagede ikke, at stroppen gled ned, da hun stod på den røde løber tilbage i 2007. (Foto: All Over).
Uuuups! Tara Reid opdagede ikke, at stroppen gled ned, da hun stod på den røde løber tilbage i 2007. (Foto: All Over).
Se også: Reid sviner Lohan til: Hun er ondskabsfuld

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!