Pussycat Doll-stjerne: Jeg gav Hamilton alt

Nicole Scherzinger gav alt, hun kunne, i forholdet med racerkøreren Lewis Hamilton

Nicole Scherzinger mener hun fortjener anerkendelse for sin indsats i forholdet til Lewis Hamilton. (Foto: AP/Michael Sohn).
Nicole Scherzinger mener hun fortjener anerkendelse for sin indsats i forholdet til Lewis Hamilton. (Foto: AP/Michael Sohn).

Selvom det kun er få måneder siden, at den tidligere Pussycat Doll-stjerne Nicole Scherzinger og racerkøreren Lewis Hamilton gik fra hinanden, er Scherzinger overbevist om, at hun var den bedste kæreste.

Det skriver Female First.

- Han ved, at jeg gav ham alt. Jeg har virkelig fortjent anerkendelse som kvinde og som kæreste i det her forhold, siger hun til magasinet Glamour.

Og noget tyder på, at Hamilton har værdsat det hele. I hvert fald dedikerede han sin sejr i det ungarske Grand Prix i juli til sin ekskæreste, kun få uger efter de var gået fra hinanden.

Se også: Missekat ensom uden racerkøreren

- Jeg er stadig midt i det hele. Jeg var oprigtigt glad på hans vegne, og jeg fortsætter med at støtte ham. Jeg var hans største fan. Jeg fortalte ham, at han kunne gøre lige, hvad han ville, sige Nicole Scherzinger til bladet.

Sangerinden og X Factor-dommeren slikker stadig sine sår efter bruddet, men hun tror på, at det kun vil gøre hende stærkere.

Se også: René Dif-video med fræk Missekat

- Når du har været i et forhold i fem år, kommer det til at tage tid at hele. Men det gode er, at man virkelig bliver stærkere. Alle ved, at hvad der ikke slår dig ihjel, gør dig stærkere, og mit fokus er at samle mig selv, så jeg er et helt menneske, når jeg igen er i et forhold.

Parret gik fra hinanden i juli efter fem år sammen. Forholdet gik ifølge Scherzinger i stykker, fordi deres hektiske arbejdsskemaer ikke passede sammen.

0 kommentarer
Vis kommentarer