TV: Dødsfald på vej hos The Simpsons

En tragedie er under opsejling i Springfield, røber seriens producer

Snart vil disse berømte karakterer blive ramt af en stor sorg i form af et dødsfald. (Foto: AP/Fox).
Snart vil disse berømte karakterer blive ramt af en stor sorg i form af et dødsfald. (Foto: AP/Fox).

The Simpsons-producerne planlægger at dræbe en ikonisk karakter i den nye sæson af det populære tegnefilms-serie.

Det blev afsløret af seriens overordnede producer Al Jean. Han afslørede sine planer for den verdenskendte gulhovede familie under en pressekonference, der blev holdt i forbindelse med den nye Simpsonssæson, der er nr 25 i rækken. Det skriver The Sun News.

Se trailer for første afsnit af sæson 25 over artiklen.

- Jeg giver dig et spor, nemlig at skuespilleren, der spiller figuren, har vundet en Emmy, for at spille den figur. Men jeg vil ikke sige, hvem det er, drillede Al Jean.

'The Simpson'-serien skabte den dødssyge bagmands rigdom. (Foto: AP) Intl. kendte The Simpsons-bagmand giver formuen væk

Det spor er bare ikke særlig godt, eftersom der har været ikke mindre end 25 Emmy-vindere - i gennemsnit én per sæson - på besøg hos The Simpsons.

Tidligere vindere er blandt mange andre Sideshow Bob (Kelsey Grammer), Princess Penelope (Anne Hathaway) og Marges mor Jacqueline (Julie Kavner).

Intl. kendte Metallica i The Simpsons

Skuespillerne Dan Castellaneta og Hank Azaria, bedre kendt som Homer og Apu, har lånt deres stemmer ud til en række andre kendte Simpsons-figurer og vundet talrige Emmy-statuetter i løbet af årene. Så det kunne også meget vel være en af dem

Vil du finde ud af, hvem den kendte Simpsons-figur er, bliver du derfor nødt til at se afsnittene.

0 kommentarer
Vis kommentarer