Backstreet Boy: Sprut og stoffer styrede

I ny bog fortæller Nick Carter om sin dysfunktionelle baggrund

Stofferne er væk nu, men Nick Carter slås stadig med sprutten. Foto: AP
Stofferne er væk nu, men Nick Carter slås stadig med sprutten. Foto: AP

Nick Carter blev kendt world wide som medlem af boybandet 'Backstreet Boys'. Bandet havde sin storhedstid i slutningen af 90'erne, og når pigerne så ham på scenen skreg de eller brød sammen i hysterisk gråd.

Se også: Boyband fejrer jubilæum med turné

Tabloide avisforsider var hverdag for den populære stjerne, skriver Dagbladet.

Men successen havde en bagside. I et meget åbent interview i Fox News fortæller den nu 33-årige Nick Carter om, hvordan han har kæmpet for at komme ud af sit stof- og alkoholmisbrug lige siden de vildeste Backstreet Boys-dage.

Se også: Boyband får plads på legendarisk fortov

- Jeg kan sagtens gå et par måneder uden at drikke, men pludselig begynder jeg igen. For mig er det hele tiden en kamp, som jeg insisterer på at vinde, og derfor prøver jeg at forstå, hvad der gør, at jeg hele tiden falder tilbage til den flaske, som fulgte mig i så mange år.

Se også: Nick og Aaron Carters søster er død

I sin nye bog: 'Facing the Music and Living to Talk About it' er Carter også åben omkring sin egen familie. Han beskriver den som 'dybt dysfunktionel', og fortæller at han ikke længere har kontakt med forældrene. Det fremgår også af bogen, at han ikke længere har et stofmisbrug, så han nu kan koncentrere sig om kampen mod alkoholen.

Sådan tog de efterhånden aldrende Backstreet Boys-mænd sig ud, da de i 2009 gæstede København i anledning af Klimatopmødet. (Foto: AP) INTL. MusikNYT - 23. maj. 2011 - kl. 16:19 Backstreet Boys tager på vegetar-turne

I 2012 døde Carters søster, Leslie Carter. Hun blev kun 25 år gammel, og efterlod både familie og venner i stor sorg. I interviewet med Fox News, fortæller Nick Carter, at han ikke deltog i søsterens begravelse.

- Jeg fik en telefonopringning fra min far, mens jeg var på turné. Da jeg fik beskedden, sagde jeg, at jeg ville aflyse resten af mine koncerter. Men så blev jeg overhældt med beskyldninger, og så traf jeg en beslutning om at passe på mig selv i stedet. Jeg var på det tidspunkt ikke i stand til at gå til hendes begravelse, forklarer han.

0 kommentarer
Vis kommentarer