Taylor Swift: Nu som voksen og sexet

Country-sangerinden Taylor Swift er blevet mere voksen og sexet efter bruddet med One Direction's Harry Styles

Her rejser Taylor Swift sig for at gå op på scenen og få prisen som 'bedste internationale artist'. (Foto: All Over Press)
Her rejser Taylor Swift sig for at gå op på scenen og få prisen som 'bedste internationale artist'. (Foto: All Over Press)

Taylor Swift var kun 14 år, da hun flyttede til Nashville, Tennessee for at blive country-sangerinde. Og hun brød igennem med et brag med sit debut-album i 2006, og med hendes tredje single 'Our Song' skabte hun rekorden som den yngste country-sanger nogensinde, der selv har skrevet og sunget et nr. 1 hit på USA's country-liste.

Læs også:

Se også: Samuel L. Jackson: Din løgner, din utro skiderik

I årene, der fulgte optrådte Taylor Swift normalt i søde, pæne og pigede out-fits, der passede fint til hendes strålende karriere og kastede hende ind i armene på Harry Styles fra boybandet One Direction.

Læs også:

Se også: Taylor Swift skal ikke date min søn

Frækkere og frækkere
Men efter bruddet med Harry Styles er Taylor Swift tilsyneladende blevet mere og mere voksen - og sexet i sine outfits. Og det gælder også på den røde løber.

Det beviste hun først til People Choice Awards og Golden Globe-festen. Og nu har hun gjort det igen med en absolut fræk og forførende kjole ved '40 Principales Awards' i Madrid, som hun luftede på den røde løber igår.

Den 23-årige skønhed lignede en 'million' i sin frække men elegant Kaufman Franco-kjole med den usædvanligt dybe nedskæring. Det hele blev krydret med Ofira-øreringe, en Lorraine Schwartz-ring og et par sko fra Christian Louboutin.

Læs også:

Se også: Taylor Swift dropper sag mod kvivbevæbnet stalker1 af 4 Taylor Swift er også forførende dejlig, når hun sidder ned.(Foto: All Over Press)
2 af 4 Voksen og sexet.(Foto: All Over press)
3 af 4 Taylor Swift: Nu som voksen og sexet i en ekstremt både fræk og elegant kjole.(Foto: All Over Press)
4 af 4 Her rejser Taylor Swift sig for at gå op på scenen og få prisen som 'bedste internationale artist'. (Foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer