Stiv skuespiller rabler for åben radio

Skuespiller David Arquette havde drukket sig mod til, før han onsdag ringede ind til den kontroversielle radiovært Howard Sterns talkshow.

David Arquette og Courtney Cox i 2010. (Foto: AP)
David Arquette og Courtney Cox i 2010. (Foto: AP)

"Don't drink and dial". Sådan lyder et engelsksproget råd, der groft kan oversættes til, at man skal lade være med at ringe fra mobilen, når man er fuld.

Det råd kunne den amerikanske skuespiller David Arquette måske godt have tålt at høre en ekstra gang, inden han onsdag valgte at ringe til den kendte radiovært Howard Sterns talkshow. Arquette var i hvert fald temmeligt langt fra at være appelsinfri, skriver E! Online.

Se også: Alkoholisk filmstjerne: Jeg er tilbage på flasken

- Du er fantastisk. Du er utrolig. Du er Gud. Vi er alle guder på hver vores måde. Vi er alle små dråber af Gud. Hele spillet går ud på at underholde Gud. Gud skabte os alle. Gud er kærlighed. Den bedste følelse er kærlighed. Vi er alle forbundne. Det hele er det samme, rablede den alkoholbesværede Arquette.

Se også: David Arquette omringet af sprut og strippere

Det er ikke første gang, skuespillerinden Courtney Cox' eksmand vælger at krænge sit hjerte ud for åben radio hos Stern. For blot to måneder siden trådte han ind i den offentlige skriftestol og afslørede, at han atter var hoppet af vandvognen. Denne gang var det erklæringen af hans vedvarende kærlighed til Cox, der var det ærligste øjeblik i misæren.

- Jeg elsker hende med hele mit fucking hjerte. Hun er den mest fantastiske, smukke ven, jeg nogensinde har mødt, sagde den 42-årige David Arquette.

Parret gik fra hinanden i midten af 2012.

Se også: Sidste kapitel i Davids og Courteneys forholds-Cox

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere