Michelle Pfeiffer: Medlem af en sekt

Hollywood-skuespilleren udtaler: De var vældig kontrollerende

Den 55-årige Michelle Pfeiffer er stadig usædvanlig smuk.(foto: AP)
Den 55-årige Michelle Pfeiffer er stadig usædvanlig smuk.(foto: AP)

Den amerikanske skuespillerinde Michelle Pfeiffer, 55 år, fik et stort gennembrud i karrieren, da hun spillede med i 'Scarface' fra 1983.

Efterfølgende leverede hun store præstationer i film som 'Batman Returns' (92), 'Dangerous Minds' (95), 'The Fabulous Baker Boys' (89) og 'Bag Facaden' (2000).

Golden Globe-vinderen fortæller nu om dengang, hun startede i branchen, og hvordan hun blev fortrolig med nogle personer, som hun troede var personlige trænere.

Se også: Pfeiffer levede af cola og smøger

Medlem af kult
Det viste sig dog ikke at stemme. Faktisk var hun blevet medlem af en kult, hvor de troede, de kunne leve uden mad og vand. De troede også, at sollys var den eneste næring, som kroppen havde brug for.

- De var vældig kontrollerende. Jeg boede ikke sammen med dem, men jeg var ofte på besøg, og de fortalte mig, at jeg burde besøge dem noget oftere. Jeg måtte betale for alle de gange, jeg var der, så finansielt set var det meget tungt, siger Michelle Pfeiffer, i et interview med The Telegraph, og tilføjer, at hun blev sat på en diæt 'ingen kan forholde sig til'.

Se også: Pfeiffer tiggede om vampyr-rolle

Manipulering
55-årige Pfeiffer var tidligere gift med den amerikanske skuespiller og regissør Peter Horton, 60 år. Da de to begyndte at date, var han aktuel i en film om sekter. Og det var her hun selv indså, at hun var med i en sekt.

- Vi talte med et tidligere sekt-medlem, og han beskrev den psykologiske manipulering. Det var der, det gik op for mig, fortæller Michelle Pfeiffer til The Telegraph.

Peter Horton og Pfeiffer var gift fra 1981 til 1988. Siden 1993 har den 55-årige Pfeiffer været gift med producent og manuskriptforfatter David E. Kelley, 57 år.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere