Cruise sagsøger medier for 276 mio

Skuespilleren nægter at have svigtet sin datter og sagsøger de medier, der har skrevet, at han har

Tom Cruise svarer nu igen. (Foto: AP)
Tom Cruise svarer nu igen. (Foto: AP)

I månedsvis efter skilsmissen fra skuespillerinden Katie Holmes, så man ikke skuespilleren Tom Cruise sammen med deres fælles datter Suri. Det fik flere medier til at bringe artikler, hvor de beskrev, hvordan verdensstjernen svigtede sin datter og ikke var den far for hende, som han burde.

Det får nu konsekvenser - måske endda af den dyre slags. For Tom Cruise har nemlig lagt sag an mod udgiveren af to magasiner, og han kræver intet mindre end 50 millioner dollar - eller hvad der svarer til 276,3 millioner danske kroner.

Det skriver BBC News.

Se også: Cruise bruger 12 mio. om året på datterens sikkerhed

I sagspapirerne udtaler stjernen, at de to magasiner, Life & Style og In Touch, ikke har ret i deres anklager.

- Jeg har på ingen måde vendt ryggen til Suri, siger han, og fortæller også, at selvom han nogle gange må arbejde i andre dele af verden i længere perioder, så har de et vidunderligt og tæt forhold og ringer ofte sammen.

- Selvom jeg er sikker på, at min datter savner mig, når jeg ikke er sammen med hende - ligesom at jeg savner hende - så er hun et meget harmonisk barn, siger han videre.

Se også: Nyt par: Katie og Clooney

Tom Cruises advokater går rettens vej for at få magasinerne til at indrømme, at de ikke har nogle kilder på historierne.

0 kommentarer
Vis kommentarer