Derfor vil barnebruden skilles

Den 19-årige Courtney Stodden skal skilles fra Hollywood-skuespilleren Doug Hutchison - hun ønsker at nyde sin ungdom som ugift og selvstændig

Den 19-årige barnebrud Courtney Stodden skal skilles fra sin 53-årige mand Doug Hutchison. Men de bliver boende i det samme hus.(Foto: All Over Press)
Den 19-årige barnebrud Courtney Stodden skal skilles fra sin 53-årige mand Doug Hutchison. Men de bliver boende i det samme hus.(Foto: All Over Press)

Se videoer af parret herover artiklen
________________________________

I weekenden blev det afsløret, at den 19-årige barmfagre reality-kendis Courtney Stodden skal skilles fra sin 35 år ældre ægtemand, den 53-årige Hollywood-skuespiller Doug Hutchison, der især er kendt fra filmen 'Den grønne mil', hvor han spiller overfor Tom Hanks.

Se også: Barmfager barnebrud er gået fra sin mand

Parret blev gift for tre år siden, da Courtney Stodden kun var 16 år gammel. Og selv om hun havde fået sine forældres velsignelse, skabte det stor forargelse i USA.

Men nu afslører det umage par via en talsmand i en i en pressemeddelse, hvorfor de skal skilles efter kun næsten tre års ægteskab.

- Efter to og et halvt års ægteskab har Courtney og Doug bestemt sig for, at de vil separeres. Som alle ved giftede Courtney sig i en ung alder. Nu som 19-årig ønsker hun at udforske livet som en ugift og ung voksen, og med frihed til at være selvstændig. 

Se også: Barnebrud serverede vegetarpølser i salat-bikini

- Doug støtter Courtney 100 procent. De vil dele omsorgen for deres dyrebare fælles hundehvalp Dourtney og fortsætte med at bo i det samme hus, men i separate soveværelser. Og Doug vil fortsat hjælpe med at håndtere Courtneys karriere, står der i pressemeddelelsen ifølge den britiske avis Daily Mail, der også understreger, at der ikke er noget ondt blod mellem parret.

- Vi elsker hinanden meget højt og ønsker hinanden masser af lykke, og vi vil fortsætte med at være venner resten af livet.

Se også: Nu viser barnebruden sin nye barm frem

 

1 af 2 Doug Hutchison har her taget sin lækre barnebrud på skødet.(Foto: All Over Press)
2 af 2 Den 19-årige barnebrud Courtney Stodden skal skilles fra sin 53-årige mand Doug Hutchison. Men de bliver boende i det samme hus.(Foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere