Disney-stjerne vil være ung mor

Den tidligere disney-skuespiller Demi Lovato kan godt mærke, at uret tikker

Demi Lovato er i øjeblikket aktuel som X Factor dommer i USA. (Foto: AP)
Demi Lovato er i øjeblikket aktuel som X Factor dommer i USA. (Foto: AP)

- Jeg er en Texas pige , så mit instinkt er at få børn tidligt, siger den tidligere disney-stjerne Demi Lovato.

Den 21-årige skuespiller fik sit gennembrud, da hun medvirkede i Disney Channels hit film 'Camp Rock', og siden hen har hun medvirket i flere tv-serier.

Se også: Teenagestjerne skriver bog om sin narko-fortid

Lovato har for nyligt igen fundet sammen med on/off kæresten 'That 70's show'-skuespilleren Wilmer Valderrama, der tidligere har datet Lindsay Lohan.

Men selvom Demi Lovato er ovenud forelsket i sin 12 år ældre kæreste, så må hun lægge bånd på sig selv for ikke at rykke for hurtigt frem.

- I mit hjerte er jeg ligesom, 'Okay , det er tid til at få børn ! Men det er det ikke. Jeg har så meget foran mig, at jeg faktisk er nødt til at bremse det hele en lille smule, fortæller skuespillerinden i et interview.

Se også: 'X Factor'-guru langer ud: Britney kan ikke snakke

Skuespillerinden var for nyligt indlagt med en spiseforstyrrelse, og det var også derfor, at hun ikke festede amok, da hun fyldte 21 tilbage i august.

- Jeg har bemærket, at der er den opfattelse, at når man bliver 21, så skal du gå ud og drikke hjernen ud. Det er anderledes for mig, fordi jeg lige er kommet ud af behandling. Jeg vil gerne været et godt eksempel for andre og lave noget andet end at drikke mig stiv på min fødselsdag.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere