Justin Bieber på Bordel i Brasilien

Justin Bieber besøgte ifølge New York Post et bordel i Rio de Janeiro i Brasilien - Den 19-årige verdensstjerne nægter selv, at han har købt prostituerede

Justin Bieber er her dækket til i en anden forbindelse sammen med en musiker-ven.(Foto: Polfoto)
Justin Bieber er her dækket til i en anden forbindelse sammen med en musiker-ven.(Foto: Polfoto)

Den 19-årige Justin Bieber er eftertragtet af unge kvinder fra det meste af verden, men han er åbenbart også selv meget interesseret i kvinder. Oven i købet så meget, at han vil gå på bordel for at være sammen med dem. Det mener den amerikanske avis New York Post, der i en stor artikel har offentliggjort nogle billeder, hvor Justin Bieber dækket af et lagen bliver smuglet ud af bordellet Centauros i den brasilianske storby Rio de Janeiro, hvor Bieber netop nu befinder sig i forbindelse med sin verdensturné.

Se Justin Bieber blive smuglet ud af bordellet i Brasilien her i New York Post

Kilder fortæller til New York Post, at Justin Bieber sammen med en ven tilbragte ca. tre timer på bordellet, før han forlod det dækket af et lagen og ledsaget af to af bordellets unge prostituerede kvinder. Bieber blev sammen med kvinderne ført ud til en ventende bil, hvor de to piger desperat forsøgte at dække deres ansigter for fotograferne, før bilen kørte dem hen til det berømte hotel Cobacabana Palace Hotel, hvor Bieber netop nu bor.

Ifølge New York Post kan man på billederne identificere Justin Bieber ud fra tatoveringens på hans ene arm, som man kan se på nogle af billederne samt på hans sneakers.

Se også: Lars Ulrich: Jeg er en belieber!Se også: Bieber - en luddoven lømmel, der vil bæres

 

Se også: Justin Bieber frifundet for spytteri-anklager

Smidt ud af fornemt hotel
Den brasilianske website EGO beretter også, at Justin Bieber efterfølgende blev smidt ud af det fashionable hotel, fordi han på flere punkter havde overtrådt reglerne med blandt andet fester og stoffer og forstyrrelse af ro og orden.

Justin Bieber har imidlertid på sin twitter nægtet, at han har købt prostituerede:

- Lad være med at tro på rygter. Det er ikke andet end rygter. Jeg er træt af det. Der er ingen sandhed i de rygter, skriver Bieber.

0 kommentarer
Vis kommentarer