Popkongens enke brød sammen

Michael Jacksons ekskone, Debbie Rowe, blev overvældet af tårer under et interview om popkongens død

Debbie Rowe, da hun stadig var sammen med Michael Jacskon. (Zuma Press)
Debbie Rowe, da hun stadig var sammen med Michael Jacskon. (Zuma Press)

Da poppens ukronede konge Michael Jackson blev fundet livløs i 2009, flød der tårer på millioner af kinder verden over. Det gjaldt også hans ekskone Debbie Rowe.

Parret, der på det tidspunkt havde været skilt i ti år, fik sammen børnene, Prince Michael og Paris, som Jackson altså efterlod.

De tårer kom igen, da Rowe for nylig blev interviewet til Entertainment Tonight.

Hvorfor stoppede ingen ham?
- Alle de mennesker, der påstår, at de var så tæt på ham, og ikke en eneste prøver at stoppe det. Hvis jeg ved, at noget er galt, så forsøger jeg at stoppe det, svarede Rowe, da snakken faldt på Jacksons medicinafhængighed.

Se også: Jacko var hardcore stofmisbrugerSe også: Jackson-datter: Jeg er skørSe også: Paris Jackson efterlod selvmordsbrev

Trods medieskrækken ærgrer det tilsyneladende Debbie Rowe, at der ikke var en eneste af popkongens nærmeste, der forsøgte at lække historien om misbruget til pressen.

For egoistiske
- Der var flere mennesker, der så ham bryde sammen, end dem, som allerede har stillet sig frem. Gud forbyde, at én af dem fandt et kamera og gav billederne til et sted som Entertainment Tonight for at stoppe det. Jeg synes, de var for egoistiske, sagde Rowe tydeligt påvirket af situationen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere