Lady Gaga: Røg 15 joints om dagen

Den 27-årige stjerne blev hooked på marijuana for at blokere for smerten fra sin brækkede hofte

Den gakkede stjerne måtte sulte sig selv i en skov for at finde ud af sine pottåger. (Foto: Rex/All Over Press)
Den gakkede stjerne måtte sulte sig selv i en skov for at finde ud af sine pottåger. (Foto: Rex/All Over Press)

Lady Gaga indrømmer, at hun 'røg 15 joints om dagen', efter at hun rev noget over inde i hoften.

Se også: Ulideligt farvel fra Lady Gaga

Skaden tvang hende til at aflyse de resterende datoer på sin 'Born This Way Ball'-verdenstur som følge af det kirurgiske indgreb i februar.

Sindssygt ondt
Til det nye nummer af magasinet Attitude siger Gaga:

- Det var en vane, der til sidst kom, da smerten blev så voldsom med min hofte. Jeg bedøvede, bedøvede, bedøvede mig selv, sov den af, så gik jeg på scenen, det gjorde sindssygt ondt, så gik jeg af scenen og røg, røg, røg, uden at vide hvad smerten var.

- Fuck, hvis jeg vidste, hvad der gør mest ondt, ikke sandt? Jeg ville bryde vanen, og den ville snige sig ind igen, og jeg ville bryde den, og den ville snige sig ind igen.

Blowjob
Den 27-årige sanger tror, at det seksuelle pres fra berømmelsen var med til at gøre hende afhængig af illegale substanser.

- Jeg havde nogle forfærdelige oplevelser tidligt i min karriere, mens jeg klatrede gennem svin efter svin af mænd i musikindustrien - jeg prøvede at få en eller anden til at lytte til min musik og tage mig seriøst som sangskriver i stedet for at prøve at få mig til at give et blowjob, forklarer Gaga.

Se også: Lady Gaga splitternøgen på natklubSe også: TV: Lady Gaga laver en Anni: Viser missen

Det mest sobre
Men selv om Gaga tidligere i år gik igennem Marina Abramovic' intense anti-alkoholsession - der krævede, at hun sultede sig selv i tre dage og fandt vej ud af en skov med bind for øjnene, så indrømmer hun, at hun stadig ryger en joint en gang imellem.

- Nu ryger jeg en lille smule om aftenen, du ved, for sjov. Ikke for at kunne holde det ud - og det er forskellen. Jeg er det mest sobre, jeg har været de sidste fem år.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!