Taylor Swift hjælper mobbede fans

Den unge sangerinden blev selv mobbet i skolen

Taylor Swift har et tæt forhold til sine fans. (Black Sheep)
Taylor Swift har et tæt forhold til sine fans. (Black Sheep)

Selvom hun laver hit på hit og afholder udsolgte koncerter på stribe, så har Taylor Swifts liv ikke altid været en dans på roser. Derfor vil hun hjælpe sine fans, der er blevet mobbet ligesom hende selv.

Det skriver Female First.

Se også: Katy Perry gemmer hårtotter fra kendis-vennerSe også: Popstjerne forærer 22 millioner vækSe også: Frøken Swift fortryder ekskæresterne

Den 23-årige sangerinde inviterer derfor 35-40 fans ud i et kæmpe telt efter koncerterne på sin igangværende turné, så hun kan få en fornemmelse af, hvad der rører sig i deres liv.

Vælger tilfældige fans
- Efter koncerterne vælger vi nogle tilfældige fans, der kommer ud i det vi kalder 'Club Red', som er et fantastisk telt. Der er jeg sammen med dem og hører, hvad der sker i deres liv. Det kan være nogen, der driller dem i skolen, eller en, som holder en fødselsdag og inviterer alle på nær vedkommende, siger Taylor Swift til Top of the Pops magasinet og fortsætter:

- Det skete for mig. Derfor bliver man nødt til, som artist, at hjælpe folk på en-mandshånd, siger hun.

Tidligere på ugen blev Swift hyldet ved prisshowet 'Country Music Awards' i Nashville. Her fik hun overrakt deres 'Pinnacle Award'", fordi hun har været med til at udbrede countrymusikken ud til hele verden.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere