TV: Udsteder arrestordre på Bieber

Ifølge brasilianske myndigheder malede teenage-idolet ulovlig graffiti på et hotel under sit ophold i landet

Hvis der går lang tid, inden Justin Bieber lægger vejen forbi Brasilien igen, er det fuldt forståeligt.

Hans ophold i det sydamerikanske land er blevet ivrigt fulgt af verdenspressen, som blandt andet har kunnet fortælle om, hvordan han fik kastet flasker efter sig under en optræden, og at han angiveligt også var på bordel under sit besøg i landet.

Se også: TV: Bieber flygter efter flaskekastSe også: Justin Bieber på Bordel i BrasilienSe også: TV: Prostitueret filmer Bieber i sengen

Nu kan teenage-stjernen så også føje en anklage for hærværk til sine oplevelser i samba-landet.

Ifølge Daily Mail brugte Bieber de tidlige timer af sin sidste dag i Brasilien på at overmale siden af et hotel med graffiti, mens hans bodyguards holdt vagt.

Se billeder fra hændelsen i linket!

Derfor har de brasilianske myndigheder nu udstedt en arrestordre på den unge smørtenor.

Hvis Bieber skulle finde på at lægge vejen forbi Brasilien igen, risikerer han dermed at blive anholdt.

Bieber: Jeg spurgte om lov først
Ifølge Bieber selv har han dog ikke gjort noget ulovligt.

Han vedkender sig at have malet graffiti ved flere lejligheder mens han var i Brasilien, men insisterer på at have fået tilladelse først, inden han kastede sig ud i malerierne.

Graffiti er tilsyneladende det unge stjernefrøs nyeste hobby, og på Instagram har han lagt flere billeder, hvor han svinger spraydåserne.

Artiklen fortsætter under billedet

Her har Bieber fået lov til at spraymale. Desværre kan Autotune ikke bruges til at forbedre malerier. (Foto: Instagram/Justin Bieber)
Her har Bieber fået lov til at spraymale. Desværre kan Autotune ikke bruges til at forbedre malerier. (Foto: Instagram/Justin Bieber)

Hvis Bieber havde fået tilladelse til at male på hotellets mur, kan man dog undre sig over, at han valgte at gøre det om natten, med bodyguards til at holde vagt.

En talsmand for de lokale myndigheder fastholder, at hvad den canadiske sanger har gjort er ulovligt, og at han vil blive holdt ansvarlig for gerningen. Hvis han altså besøger Brasilien igen.

I Brasilien straffes hærværk med en bøde og op til et års fængsel

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere