Bieber får sex stjerner i sengen

Sangerens brasilianske flirt fortæller, at den 19-årige verdensstjerne har et stort talent i sengen

Tita Neves påstår, at det ikke er hende, der har lagt filmen af den sovende stjerne ud på nettet.
Tita Neves påstår, at det ikke er hende, der har lagt filmen af den sovende stjerne ud på nettet.

Det er ikke kun på scenen, at Justin Bieber får pigerne til at falde i svime. Han er også yderst talentfuld i sengen. Det afslører den brasilianske nøgenmodel, som den 19-årige verdensstjerne nedlagde under sit besøg i sambalandet.

Se også: TV: Bieber flygter efter flaskekast

- Han var godt udstyret og vi havde fantastisk sex. En mand må vide, hvordan man skal gøre mig lykkelig. Det klarede Justin - og lidt til, fortæller 27-årige Tati Neves i et interview med The Sun.

Neves siger ifølge avisen, at hun var med til fest i det hus, som Bieber havde lejet under sit ophold i Rio. På et tidspunkt bad popidolet alle undtagen Tati Neves om at forlade huset og tog hende med ind i soveværelset.

- Det var et af de bedste øjeblikke i mit liv. Det var helt fantastisk og uforglemmeligt. Han er veltrænet og så godt ud nøgen, siger Neves, der havde sex med Bieber to gange.

Se også: TV: Prostitueret filmer Bieber i sengen

Da hun vågende om morgen, sov den purunge stjerne stadig. Det forevigede hun på en kort film, som efterfølgende er blevet lagt ud på YouTube. Derefter pakkede hun sine ting sammen og forlod stedet. Kort efter blev Tita Neves ringet op af Justin, der ville have, at hun skulle komme tilbage.

- Men jeg gjorde jeg ikke, for jeg var helt udkørt. Jeg orkede det simpelthen ikke. Justin er meget udholdende, fortæller hun.

Tita Neves påstår, at det ikke er hende selv, men en veninde, der har publiceret filmen af den sovende Bieber på nettet.

Se også: Model er blevet forhadt af Bieber-fans

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere