Emma Thompson har tilgivet gammel rival

Midt i 1990'erne var der krise blandt to af Storbritanniens største filmdivaer. Men de tider er slut nu, fortæller den ene part

Emma Thompson har sluttet fred med Helena Bonham Carter for mange år siden, afslører filmstjernen. (Foto: AP/John Shearer).
Emma Thompson har sluttet fred med Helena Bonham Carter for mange år siden, afslører filmstjernen. (Foto: AP/John Shearer).

Der er ikke meget at sige til, hvis man går og er lidt bitter over at få stjålet sin ægtemand ud af armene på en.

I hvert fald lod det til at være tilfældet, da den britiske skuespillerinde Emma Thompson i 1995 forlod sin ægtemand, instruktør og skuespiller Kenneth Branagh. Rygterne svirrede nemlig i retning af, at Branagh havde fundet en anden diva at holde af, skuespillerinden Helena Bonham Carter.

Men al fjendskab mellem de to verdenskendte skuespillerinder er for længst lagt i graven, forsikrer Thompson i et interview med avisen Sunday Times.

- Du kan ikke blive ved at holde fast i den slags. Jeg har det sådan, pffft. Det er meningsløst. Jeg har ikke energien til det. Helena og jeg sluttede fred for mange, mange år siden, fortæller hun.

Se også: Hollywoodstjerner protesterer mod plastikkirurgi

Selv mener Thompson, at det var oplagt for Branagh at falde for den syv år yngre Bonham Carter, der i dag er gift med instruktør Tim Burton. De to kvinder er nemlig ikke så forskellige.

- Vi er begge en smule gale og lidt modeudfordrede. Måske er det derfor, Ken elskede os begge. Helena er en vidunderlig kvinde, siger 54-årige Emma Thompson.

I tilgift afslører Thompson, der i dag er gift med skuespiller Greg Wise, at hendes mange hjertesorger faktisk har gjort hende til en bedre skuespiller.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere