Laver sex-håndbog til sin datter

Emma Thompson har lavet en bog om sex og følelser til sin 13-årige datter

Emma Thompsons teenagedatter får en hjælpende hånd til det svære følelsesliv af sin mor. (Foto: AP)
Emma Thompsons teenagedatter får en hjælpende hånd til det svære følelsesliv af sin mor. (Foto: AP)

Det gælder om at være godt forberedt, når de svære spørgsmål melder sig. Derfor har Hollywoodstjernen Emma Thompson sat sig ned og skrevet en sex-håndbog til sin datter, der er trådt ind i de udfordrende teenage-år.

- Det er ret svært for mig, men det hjælper jo ikke at lukke øjnene af den grund. Vi ved, at både drenge og piger ser hård porno på deres telefoner og viser det til hinanden. Men de ved bare ikke, hvordan de skal forholde sig til den type indhold. Det bekymrer mig, siger Emma Thompson.

- Sociale medier har gjort presset så enormt meget større, fortæller skuespilleren i et interview med den svenske avis Aftonbladet.

Hun oplever, at hendes datter og andre børn på hendes alder stiller meget intime spørgsmål på de sociale medier.

Se også: Emma Thompson har tilgivet gammel rival

I bogen opfordrer den 54-årige skuespiller sin datter på 13 år til at mærke efter på sin egen krop, hvad der er rigtigt og hvad der er forkert.

- Det handler om de følelser, vi har i kroppen. Om seksuelle følelser og båndet mellem sex og følelser. Jeg tegner og forklarer, at nogle gange kan man mærke, at der sker noget i underlivet, som man ikke kan føle i hjertet, forklarer skuespilleren, der selv blev krænket, da hun var barn.

Se også: Hollywoodstjerner protesterer mod plastikkirurgi

Det var en fødselsdagsklovn, der blev alt for nærgående overfor Emma Thompson. Med slik lokkede han hende til upassende ting – blandt andet et tungekys.

- Han gav mig et meget dybt tungekys. Jeg følte, at det var min fejl, og det er jo ofte det, børn gør, siger Emma Thompson.

Oplevelsen har sat dybe spor i skuespilleren og har været medvirkende til, at hun har skrevet håndbogen til sin datter.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere