Gaga: For perfekt på magasinforside

Lady Gaga synes, at hendes seneste magasinforside er for pæn.

Lady Gaga som hun havde valgt at tage sig ud ved Glamour-festen. (Zuma press)
Lady Gaga som hun havde valgt at tage sig ud ved Glamour-festen. (Zuma press)

Iført en guldkjole og langt bølget hår pryder sangerinden Lady Gaga i denne måned forsiden af det amerikanske magasin Glamour.

Men selvom det er en smuk Lady Gaga, der optræder på forsiden, så er hun ikke tilfreds med billedet. Hun synes nemlig, at hun er for smuk.

- Min hud ser for perfekt ud, mit hår ser for blødt ud. Jeg ville aldrig have klædt mig sådan. Det er ikke sådan, jeg normalt ser mig selv, siger Lady Gaga til Billboard.

Mission at inspirere
Lady Gaga har ikke et behov for at se perfekt ud, og hun vil vise sine fans sit sande jeg.

- Jeg tror på, at min mission er at inspirere unge til at stå imod de mennesker, der får dem til at føle sig grimme eller ligegyldige. Sådan ser jeg ikke ud, når jeg vågner om morgenen, forklarer sangerinden.

Se også: Lady Gaga skal synge i det ydre rumSe også: Ulideligt farvel fra Lady Gaga

Lady Gaga var på forsiden af Glamour, fordi hun blev tildelt prisen Årets Kvinde af magasinet ved deres 'Women Of The Year'-fest.

Men 'Applaus'-sangerinden mener selv, at det burde have været Malala Yousafzai, der skulle være på forsiden af bladet. Yousafzai blev skudt i hovedet af Taleban sidste år, fordi hun opfordrede piger til at gå i skole. Hun blev også hyldet ved festen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere