Jennifers flotte sideboobs

23-årige Jennifer Lawrence var smuk og fræk på den røde løber til Hunger Games: Catching Fire

Den smukke Hunger Games-skuespillerinde Jennifer Lawrence viste 'sideboobs' på den røde løber i Rom.(Foto: AP)
Den smukke Hunger Games-skuespillerinde Jennifer Lawrence viste 'sideboobs' på den røde løber i Rom.(Foto: AP)

Den 23-årige Hollywood-skuespiller Jennifer Lawrence er blevet verdenskendt for sin rolle som den selvstændige, stærke og modige Katniss Everdeen i filmen 'Hunger Games', der selvfølgelig har fået en opfølgning, der har premiere i de danske biografer på onsdag under titlen 'Hunger Games: Catching Fire'.

Men onsdag aften var smukke Jennifer på den røde løber i Rom, hvor hun i den grad tiltrak fotografernes opmærksomhed i en lækker enkel kjole, der fra siden afslørede hendes flotte bryster. Et udtryk den britiske presse har døbt, at man viser 'sideboobs'.

Se også: Ung megastjerne tissede i våddragtenJennifer Lawrence har også hovedrollen i Susanne Biers kommende film 'Serena', hvor hun spiller overfor Bradley Cooper.(Foto: AP)
Jennifer Lawrence har også hovedrollen i Susanne Biers kommende film 'Serena', hvor hun spiller overfor Bradley Cooper.(Foto: AP)

Ifølge den britiske avis Daily Mail dater Jennifer Lawrence iøvrigt den britiske skuespiller Nicholas Hoult. Men i Rom var hun kun ledsaget af sine kolleger fra Hunger Games-filmene, skuespillerne Liam Hemsworth og Josh Hutcherson samt filminstruktøren Francis Lawrence.

Se også: Kollega: Jennifer Lawrence pumper mig fuld af energi

Rollemodel for unge piger
Jennifer Lawrence har udviklet sig en vaskeægte rollemodel for mange teenagere og unge kvinder i hele verden. For nylig sagde Jennifer følgende om sin rolle:

- Jeg håber, at mit portræt af Katniss Everdeen vil opmuntre unge kvinder til at værdsætte karakterstyrke frem for udseende. Da jeg voksede op var der ikke en kvindelig helt som Katniss Everdeen, og jeg synes, at hun er en vidunderlig rollemodel for unge piger. Jeg er utrolig glad og stolt over den rolle, siger Jennifer Lawrence.

Jennifer Lawrence vandt iøvrigt en Oscar for sin rolle i filmen 'Silver Linnings Playbook', hvor hun spillede overfor Bradley Cooper. De to populære amerikanske skuespillere har også hovedrollen i Susanne Biers kommende film 'Serena'.

1 af 3 Jennifer var smuk og elegant i sin enkle kjole under pressekonferencen på 'Hunger Games' i Rom i Italien.(Foto: AP)
2 af 3 Jennifer poserer sammen med sine Hunger Games-kolleger Liam Hemsworth og JOsh Hutcherson i Rom..(Foto: AP)
3 af 3 Den smukke Hunger Games-skuespillerinde Jennifer Lawrence viste 'sideboobs' på den røde løber i Rom.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere