Alec Baldwin: Stalker fik et halvt år

Skuespillerinden Genevieve Sabourin skal yderligere 30 dage bag tremmer for at forstyrre retten

Genevieve Sabourin udenfor retten i New York ved en tidligere lejlighed. (Foto: Demotix)
Genevieve Sabourin udenfor retten i New York ved en tidligere lejlighed. (Foto: Demotix)

41-årige Genevieve Sabourin blev fredag idømt et halvt års fængsel for at have stalket filmstjernen Alec Baldwin.

De seks måneder bag tremmer skal lægges oven i 30 dgae, som hun i forvejen havde fået for gentagne gange at have forstyrret sagens gang i retten.

- Jeg har ikke gjort noget forkert. Jeg er uskyldig. Du laver en fejl lige nu, råbte hun trodsigt til dommer Robert Mandelbaum.

Dommeren fandt Sabourin skyldig i forværret chikane, foragt for retten og i at stalke og sagde, at hun ikke havde ret til at forsøge at få kontakt, når hun vidste, at kontakten ikke var ønsket.

Skrækfilm
Alec Baldwin, 51 år, sagde, at skuespillerinden havde forvandlet hans liv til en skrækfilm, efter at de én gang havde mødtes til en middag.

Alec Baldwin forlader retten formumkmet bag solbriller. (AP Photo)
Alec Baldwin forlader retten formumkmet bag solbriller. (AP Photo)

Han sagde, at hun begravede ham i uønskede telefonopkald og emails og begyndte at dukke op ved hans forskellige hjem og offentlige steder.

- Din eskalerende kampagne af trusler og personlige fremmøder vil som minimum føre til mobning, plage og alarmere Mr. Baldwin og i sidste ende terrorisere hans kone, sagde dommer Mandelbaum.

One-night stand
Sabourin vidnede om, at hun havde en legitim, men dog meget kort romance med Baldwin, og bare ville have ham til at forklare, hvorfor han ikke ville se hende længere.

Forsvarsadvokat Todd Spodek sagde:

Se også: Skuespiller gik i retten med gal stalkerSe også: Ireland Baldwin: Jeg er ikke min fars søster

- Han skaffede plads til hende på et luksushotel. Han tog hende på en once-in-a-lifetime eventyrdate... Var det forkert af Ms. Sabourin at tro, at det var mere end et one-night stand?

Dommeren beordrede Sabourin til at sidde de seks måneder efter de 30 dage, hun fik inden da for foragt for retten.

Filmindspilning
De mødtes i år 2000 under en filmindspilning i Montreal, Canada, og så fik de en middag sammen ti år senere i New York. Middagen kom efter at en fælles ven, Martin Bergman, fik Alec til at ringe til hende, da hun søgte hjælp med karrieren. Dette er de enige om.

Så siger hun, at middagen endte i sex, hvilket Alec nægter.

Efter dette oversvømmede Sabourin ham med telefonopkald og email. Hun blevhun anholdt i april 2012 udenfor hans lejlighed.

Amourøs nat
Sabourin siger derimod, at Alec Baldwin inviterede hende til New York i 2010, tog hende på en drømmedate og endte med at lokke hende til en amourøs nat fyldt med ønsker for fremtiden. Og derefter droppede han hende.

Hun hævdede, at de vedblev med at sende emails og havde et telefon-forhold over de næste to år.

Baldwin indrømmede, at han sendte nogle venlige emails, men han bad hende lade ham være i fred.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere