Michael Jacksons mor appelerer dom

83-årige Katherine Jackson har nye retsdokumenter klar til 220 milliarder kroners retssagen

Katherine Jackson kæmper stadig ihærdigt for retfærdighed i forbindelse med sin afdøde søn Michael Jackson.(Foto: AP)
Katherine Jackson kæmper stadig ihærdigt for retfærdighed i forbindelse med sin afdøde søn Michael Jackson.(Foto: AP)

Det skal - igen - afgøres om AEG Live har noget at gøre med Jacksons død i 2009, og om det var forkert at hyre Dr. Conrad Murray som den afdøde sangers læge.

Yep, den er god nok.

Se også: Michael Jacksons familie taber sag mod koncertarrangør

Det er tidligere blevet afsløret, at den 83-årige matriark for Jackson-familien, Katherine Jackson, var håbefuld efter at have hørt på juryen efter den fem måneder lange retssag i sidste måned.

Hendes advokat, Brian Panish, bekræftede, at de samler materiale til at genoptage retssagen.

Han sagde: - Hun kaster ikke håndklædet i ringen. Vi kan ikke give op, før vi har samlet al information. I dag er et nyt kapitel.

Se også: Jacksons afhængighed var omfattende

Michael Jackson, som hele verden lærte ham at kende.(Foto: AP)
Michael Jackson, som hele verden lærte ham at kende.(Foto: AP)

Se også: Bedstemor: Paris Jackson er i bedring

Uagtsomt manddrab
Anden oktober besluttede juryen, at promoteren af Michael Jacksons 'This Is It' comeback-koncerter, AEG Live, hyrede Dr. Conrad Murray, der blev dømt for uagtsomt manddrab i november 2011. Men AEG Live havde ikke del i Dr. Conrad Murrays handlinger op til det uagtsomme drab, og de kunne ikke vide, at der var noget galt, da lægen hverken var "upassende" eller "inkompetent", da de hyrede ham.Fysiske skurk
Michaels niece Tanay Jackson - datter af hans bror Tito - afslørede for nylig, at hans børn, Prince og Paris på 15 år og 11 år gamle Blanket, aldrig kommer til at tilgive Murray. Han kom ud af fængslet i oktober efter at have siddet inde mindre end to år af en fire års fængselsdom for uagtsomt drab.

Tanay Jackson sagde: - Jeg synes, at en morder skulle sidde længere end det. Jeg synes ikke, at det er fair. Vi føler virkelig at der flere folk involveret i min onkels død. Men Conrad Murray var den fysiske skurk, fordi han fysisk gav ham indsprøjtninger, og tilføjede:

- Nej, vi har ikke tilgivet ham. Vi kan overhovedet ikke tilgive ham.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere