Smoking hot Rihanna spiser ude

Barbados-baben i figur-tæt sort dragt, der var mere end et henkastet blik værd

Rihanna klæbede kameraerne til sig.
Rihanna klæbede kameraerne til sig.

Pop-dåsen Rihanna forstår at klæ' sig iøjnefaldende, når hun finder det påkrævet - og det gør hun som regel, når hun ved, der står fotografer med skudklare kameraer.

Hun var derfor også klædt allermest sexet og dyrt på, da hun søndag aften indtog restauranten La Cenita på Manhattan, hvor hun fejrede afslutningen på sin omfattende 'Diamond World Tour' med en middag med venner og veninder.

Se også: Lej dig ind: Rihannas fantastiske villa i Los AngelesSe også: Rihanna smidt ud af moskeSe også: Lummer Rihanna: Pop eller porno?

Den 25-årige Barbados-babe var i allerhøjeste grad 'smoking hot' at se på i en figur-tæt, sort heldragt, der sluttede ved.skridtet, så lårbasserne var blottede.

Flyttet fra stalker
Ligeledes sorte støvler til op over knæene fuldendte udklædningen, som man roligt kan sige var mere end et henkastet blik værd.

Egentlig havde Rihanna forladt sin lejlighed i New York iført en Parka-jakke, men det var ikke delikat nok, når der nu var fotografer i farvandet. Så den havde hun smidt, inden hun viste sig foran restauranten.

Sangerinden er for nylig rykket til New York, efter at en såkaldt stalker flere gange har forsøgt at bryde ind i hendes ejendom i Californien.

Ejendommen har hun istedet lejet ud for 65.000 dollars (390.000 kr) om måneden. Til gengæld står leje af en mondæn lejlighed i SoHo-kvarteret i New York hende 'kun' i 39.000 dollars (235.000 kr.) om måneden.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere