Actionhelten er tilbage: Se Van Dammes vilde stunt

Den 53-årige belgier er tilsyneladende i bedre form end nogensinde før

I løbet af de første to dage blev Jean-Claude Van Dammes nye reklame for Volvo set mere end syv millioner gange, og actionhelten imponerer da også stort i den virale succesfilm.

Den 53-årige actionhelt beviser nemlig, at han stadig er i stand til at lave sit berømte split, og det bliver ikke mindre imponerende af, at stuntet bliver udført mellem to kørende lastbiler.

Se også: Van Damme og Kylie Minogue havde en affære

Reklamefilmens instruktør, svenske Andreas Nilsson, fortæller, at der ikke er fusket med stuntet i redigeringsrummet, og at scenen, hvor Van Damme går i split, er skudt i et hug:

- Vi fik scenen i kassen klokken fem minutter over otte første morgen, vi optog. Vi valgte at skyde reklamen i et hug, fordi vi ikke ville have, at publikum skulle tro, at scenen var blevet hjulpet på vej af teknikken i redigeringsrummet. Vi ville have dem til at opleve nøjagtig det samme, som vi gjorde den morgen, forklarer han i et interview med 'The News Market'.

Om filmens hovedperson siger Nilsson:

- Vi valgte de bedste testkørere for Volvo, og så fik vi fat i en anden person, der er god til det, han laver, nemlig Jean-Claude Van Damme. Han er kendt for at sparke folk i hovedet og for sin evne til at lave split.

1 kommentar
Vis kommentarer