Victoria's Secret-modeller i vådt fotoshoot

Se fem kvindfolk i sexede stillinger på St. Barts i Caribien

Monica "Jac" Jagaciak, Magdalena Frackowiak og Kelly Gale. De nyder solen på et surfbræt i vandkanten. Heldige surfbræt... (Foto: All Over)
Monica "Jac" Jagaciak, Magdalena Frackowiak og Kelly Gale. De nyder solen på et surfbræt i vandkanten. Heldige surfbræt... (Foto: All Over)

Monica 'Jac' Jagaciak, Magdalena Frackowiak, Kelly Gale, Gracie Carvalho og Camilla Rowe er klar til at vise næsten alt frem.

De fem piger, der er mellem 18 og 28 år, har i hvert fald ikke noget imod at vise deres labre kroppe frem.

Se også: Bikinimodeller på hårdt arbejde

Fire af dem kommer fra forskellige lande i Europa, mens Gracie Carvalho stammer fra eksotiske Brasilien.

De er mildest talt nydelige, og du kan se dem folde sig ud i Ekstra Bladets galleri over artiklen her.

Se også: Se billederne: Sexet dansk model i amerikansk lingeri

1 af 15 Monica "Jac" Jagaciak og Magdalena Frackowiak. De står så fint i solen der. Og så viser Jagaciak lige, hvor det er, man skal røre hende, hvis det nu var... (Foto: All Over)
2 af 15 Magdalena Frackowiak, Kelly Gale og Monica "Jac" Jagaciak. De kunne godt lokke nogle stykker hen og stemme til Kommunalvalget her i Danmark. (Foto: All Over)
3 af 15 Kelly Gale, Magdalena Frackowiak og Monica "Jac" Jagaciak. Tre styk smækre kvindfolk på en række - det er et skønt syn, der møder en. (Foto: All Over)
4 af 15 Jo tak, vi vil gerne bede om et styk "Jac", ups sorry, Monica Jagaciak. (Foto: All Over)
5 af 15 Og vi lader lige billedet af Monica "Jac" Jagaciak stå et stykke tid. Damn, hun er lækker! (Foto: All Over)
6 af 15 Monica Jagaciak er kommet ind under en parasol - og i et nyt, smukt, og ikke særlig stort sæt undertøj. (Foto: All Over)
7 af 15 Så er Monica Jagaciak kommet i et nyt sæt undertøj. Det smyger sig jo nærmest ind til kroppen på hende. (Foto: All Over)
8 af 15 Magdalena Frackowiak har også fået noget undertøj på, der smyger sig ind til kroppen - ja, man kan måske næsten sige, at det tager fat og giver brysterne et lille klem. Hmmm... nå, videre. (Foto: All Over)
9 af 15 Hold da op! Gracie Carvalho er da blevet helt vild i varmen. Er der mon nogen der har styr på hendes trusser? (Foto: All Over)
10 af 15 Så er Gracie Carvalho kommet ud i vandkanten. Det er nok meget smart at køle hende lidt af... (Foto: All Over)
11 af 15 Gracie Carvalho er den onde ly... eller, hun er meget fin. Meget, meget fin. (Foto: All Over)
12 af 15 Så har Camille Rowe lånt boardet. Nydelig ser hun altså ud med rumpen struttende henimod kameraet. (Foto: All Over)
13 af 15 To. Eller et V... nej, det er umuligt. Men man kan til enhver tid nyde synet af Camille Rowe, denne gang forfra. (Foto: All Over)
14 af 15 Et sidste billede af Camille Rowe. Vi lader det stå. Og siger ikke mere. (Foto: All Over)
15 af 15 Monica "Jac" Jagaciak, Magdalena Frackowiak og Kelly Gale. De nyder solen på et surfbræt i vandkanten. Heldige surfbræt... (Foto: All Over)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere