Derfor gider filmstjernerne ikke Twitter

Flere af de største Hollywood-stjerner gider ikke bruge de sociale netværk, primært fordi de gerne vil være i fred

Mange af de største stjerner i Hollywood er ikke på Twitter. (Fotos: AP)
Mange af de største stjerner i Hollywood er ikke på Twitter. (Fotos: AP)

I sidste uge sagde George Clooney til magasinet Esquire, at han ikke gad Twitter.

- Hvorfor i himlens navn ville du være på Twitter som kendt? Først og fremmest, så er det værste, du kan gøre, at blive mere tilgængelig, ikke sandt? Du bliver tilgængelig for alle, sagde han blandt andet.

Se også: George Clooney fatter ikke Twitter

Men den gråsprængte kvindebedårer er langt fra den eneste Hollywood-stjerner, der ikke gider at bruge de de sociale medier.

Det viser en opgørelse, som Vanity Fair har lavet.

Se også: Popstjerne: Twitter gør mig ond

For eksempel kan Daniel Craig, der spiller den ellers gadget-elskende britiske agent James Bond, ikke forstå, hvorfor han skulle fortælle folk om, hvad han får til morgenmad.

- Jeg er bestemt ikke på Facebook. Og jeg er heller ikke på Twitter. 'Vågnede op i morges. Spiste et æg'? Hvorfor er det relevant for nogen? Socialt netværk? Bare ring til hinanden og gå ned på pubben og få noget at drikke, siger han til Vanity Fair.

Læs herunder hvad en række andre Hollywood-stjerner har at sige om de sociale medier.

Se også: Lohan viser hud på Instagram

Sandra Bullock: - Jeg er ikke på Twitter, fordi jeg ikke vil have nogen til at vide, hvor jeg er, har den 'Gravity'-aktuelle skuespillerinde sagt til Vogue.

 

Julie Roberts: - De sociale medier er lidt som candyfloss. Det ser så fristende ud, og du kan ikke modstå at komme i gang, men så ender du med klistrede fingre og det varede kun et øjeblik, har den storsmilende rødtop fortalt magasinet Marie Claire.

Kristen Stewart: - Twitter ødelægger så meget for mig hver eneste dag. Folk skriver hele tiden: 'Jeg sidder ved siden af Kristen Stewart lige nu', og så kommer paparazzierne rendende, har 'Twilight'-stjernen tidligere sagt til Flaunt Magazine.

Se også: Salg af Twitter-aktier åbner: Her er prisen

Brad Pitt: - Jeg ved ikke rigtigt, hvordan man bruger en computer, har kvindernes drøm nummer et afsløret over for Newsweek.

Angelina Jolie: - Som Brad ved, så ved jeg ikke rigtigt, hvordan man tænder en computer, har Brad Pitts labre kone sagt under et live-interview til Santa Barbara Film Festival.

 

Jennifer Aniston: - Jeg er virkelig en computer-analfabet. Når jeg ser folk bruge deres Blackberrys og de betjener dem, som piger betjener en hårtørrer, bliver jeg helt målløs, har den lækre Hollywood-steg fortalt The New York Times.

Johnny Depp: - Jeg har ikke en telefon. Jeg kan bare ikke lide telefoner. Så er man til at komme i kontakt med hele tiden, har den excentriske stjerne fortalt Access Hollywood.

 

Se også: Se brystbombes sengefoto efter motionsorgie

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere