Min Oscar viste mig tomheden i mit liv

Da Nicole Kidman vandt en Oscar i 2003 indså hun, hvor ensom hun var i sit privatliv

Nicole Kidmans Oscar-sejr i 2003 blev en øjenåbner for, hvor ensom og ulykkelig hun var i sit eget privatliv.(Foto: AP)
Nicole Kidmans Oscar-sejr i 2003 blev en øjenåbner for, hvor ensom og ulykkelig hun var i sit eget privatliv.(Foto: AP)

De fleste vil skrige til himlen af lykke, når de får en Oscar-statuette. Men således var det ikke udelukkende for Nicole Kidman, da hun i 2003 vandt en Oscar for sin rolle som Virginia Woolf i filmen 'The Hours', mens hun var på toppen af sin karriere.

Oscar-sejren gjorde nemlig også Nicole Kidman opmærksom på, hvor ensom og ulykkelig hun egentlig var i sit privatliv.

Skilt efter 11 års ægteskab
Kun to år før sin første Oscar-sejr var Nicole Kidman nemlig blevet skilt fra Tom Cruise efter et elleve år langt ægteskab, og hun var ensom og ganske fortvivlet efter bruddet med Tom Cruise. Parret havde under ægteskabet adopteret børnene Isabella og Connor, der idag er henholdsvis 21 og 18 år.

 

- At vinde en pris, kan også være med til at vise tomheden i dit eget liv. Og det var på en måde, hvad min Oscar-statuette viste mig. Jeg havde masser af succes i mit professionelle liv, mens mit privatliv fungerede rigtig dårligt , siger hun i december-udgaven af Harper's Bazaar.

Se også: TV: Her bliver Nicole Kidman kørt ned af cyklist

Idag er Nicole Kidman imidlertid lykkelig i sit privatliv sammen med sin ægtemand countrysangeren Keith Urban og parrets to børn, Sunday Rose på fem år og Faith Margaret på to år. Nu tager hun kun forholdsvis små roller og foretrækker ofte at følge med Keith rundt på turné sammen med sine børn.

Se også: De sender sex-sms'er til hinanden

 

Den smukke Nicole Kidman kaster sig dog stadig ud i enkelte hovedroller. Hun kunne f.eks. ikke sige nej tak til at spille Monacos fyrstinde Grace Kelly i filmen 'Grace of Monaco', der får premiere i 2014.

Se også: Urban kunne ikke holde fingrene fra Nicole Kidman

1 af 3 I dag er Kidman lykkelig gift med Keith Urban, og parret har to børn sammen.(Foto: AP)
2 af 3 Et smukt par.(Foto: AP)
3 af 3 Nicole Kidmans Oscar-sejr i 2003 blev en øjenåbner for, hvor ensom og ulykkelig hun var i sit eget privatliv.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere