TV: Her bliver Robert de Niro vraget i audition

Det er åbenbart ikke alt, der lykkedes i først hug for den ellers så succesfulde skuespiller Robert de Niro.

En audition-film, som ligger på YouTube, viser en ung Robert de Niro, som gerne ville have rollen som 'Sonny Carleone' i den legandariske 'The Godfather' film fra 1972.

Men på trods af en blændende optræden, blev han alligevel vraget til rollen af instruktøren Francis Ford Coppola. Det blev istedet James Caan, der fik rollen for næsen af de Niro.

Helt galt gik det dog ikke for den karismastiske og senere prisbelønnede skuespiller. Et par år senere spillede han en helt ung Vito Corleone i The Godfather Part ll.

Psykopatiske smil
I auditionfilmen kan man se det fanden-i-voldske og psykopatiske smil, som gjorde de Niros præstation i Taxi Driver til noget helt enestående.

Måske blev Robert de Niro fravalgt, fordi han var lidt for ung til opgaven. Måske skyldes det interne gnidninger i Paramount.

Robert de Niro bærer på ingen måde nag. Han har tidligere udtalt, at han faktisk er taknemmelig for, at han først blev rigtig berømt midt i 30-erne.

- Du skal kunne tackle det. For hvis du ikke gør, så går det galt og hvad så? Det er godt at have en vis erfaring og hvis du har lidt 'mørke i dit liv', så er det også godt, mener de Niro.

0 kommentarer
Vis kommentarer