Hun glemte at se sig i spejlet før tv-show

Den britiske Vild med Dans-deltager Sophie Ellis-Bextor glemte at fjerne hvid make-up ved øjnene i forbindelse med tv-showet 'Daybreak'

Den engelske sangerinde Sophie Ellis-Bextor glemte at fjerne hvid make-up ved øjnene før deltagelse i tv-show.(Foto: All Over Press)
Den engelske sangerinde Sophie Ellis-Bextor glemte at fjerne hvid make-up ved øjnene før deltagelse i tv-show.(Foto: All Over Press)

Det må være enhver kvindes mareridt at møde op til en vigtig begivenhed med store plamager hvid make-up under sine øjne. Altså at lave en vaskeægte make-up-smutter. Men det skete altså for den engelske sangerinde Sophie Ellis-Bextor, der i Danmark mest er kendt for sit hit 'Murder on the Dancefloor' fra 2001.

Den 34-årige Sophie, der netop nu er deltager i den britiske udgave af 'Vild med Dans', mødte nemlig op sammen med sin dansepartner Brendan Cole til det britiske tv-show 'Daybreak' med masser af ufjernet hvid make-up under øjnene.

Det er helt sikkert, at Sophie Ellis-Bextor havde glemt at se sig selv i spejlet, før hun mødte op til tv-showet, for hvis hun havde gjort det, havde hun også fjernet de store mængder hvid 'concealer', der ikke var smurt ordentligt ud i ansigtet og derfor sad som to store hvide plamager under øjnene.

Det så heller ikke ud, som om hendes professionelle dansepartner Brendan Cole havde lagt mærke til sin dansepartners store make-up-smutter. De smilede ihvert fald - tilsyneladende ganske uvidende om problemet - til fotograferne.Sophie Ellis-Bextor deltager i den britiske udgave af 'Vild med Dans' sammen med danseren Brendan Cole, der ikke så ud til, at han havde lagt mærke til, at hans dansepartner havde lavet en vaskeægte make-up-smutter.(Foto: All Over Press)
Sophie Ellis-Bextor deltager i den britiske udgave af 'Vild med Dans' sammen med danseren Brendan Cole, der ikke så ud til, at han havde lagt mærke til, at hans dansepartner havde lavet en vaskeægte make-up-smutter.(Foto: All Over Press)


Men make-up-artisterne i tv-showet må have opdaget make-up-fejlen, for da danseparret lidt senere sad i selve tv-studiet i 'Daybreak' var der intet spor af den hvide make-up. Den britiske sangerinde er iøvrigt gift med The Feeling-bassisten Richard Jones og sammen har de sønnerne Sonny, Kit og Ray Holiday på henholdsvis 9,5 og 2 år.

Se også: Sophie tilgiver RobbieSophie Ellis-Bextor er gift med musikeren Richard Jones, og sammen har de tre sønner. (Foto: All Over Press)
Sophie Ellis-Bextor er gift med musikeren Richard Jones, og sammen har de tre sønner. (Foto: All Over Press)


1 af 2 Sophie og Brendan bliver her interviewet i tv-showet 'Daybreak'. Sophie har dog fået fjernet den hvide make-up.(Foto: All Over Press)
2 af 2 Den engelske sangerinde Sophie Ellis-Bextor glemte at fjerne hvid make-up ved øjnene før deltagelse i tv-show.(Foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!