Ulykkelig Kutcher måtte få sin hund aflivet

Ahston Kutcher var mærket af sorg, da han sammen med sin kæreste Mila Kunis afleverede sin hund til aflivning på et dyrehospital

Ashton Kutcher var knust til tårer, da han fornylig sammen med sin kæreste Mila Kunis måtte aflevere sin Bulldog-hund til aflivning på et dyrehospital. (Foto: All Over Press)
Ashton Kutcher var knust til tårer, da han fornylig sammen med sin kæreste Mila Kunis måtte aflevere sin Bulldog-hund til aflivning på et dyrehospital. (Foto: All Over Press)

På billederne i denne artikel kan man se de hjerteknusende sekunder, hvor Hollywoodskuespilleren Ashton Kutcher og hans kæreste Mila Kunis afleverer deres syge Bulldog-hund til aflivning på et dyrehospital i Los Angeles.

Se også: Kendis-Kutcher er træt af kendisser

Det er tydeligt, at den 35-årige Kutcher er dybt præget af sorg, mens han bærer sin elskede hund de sidste par hundrede meter mod døden.

Det vides ikke med sikkerhed, hvor lang tid Ashton Kutcher har haft sin bulldog, men sidste år fik også sammen med Mila Kunis en rednings-hund, som parret ofte luftede i nærheden af deres hus.

Se også: Ashton Kutcher: Intelligens er sexet

 

Iøvrigt fortæller flere amerikanske medier nu, at det kendte par skal giftes på Kensington Palace i London. Kuctcher og Kunis er gode venner med dronning Elizabeths barnebarn prinsesse Beatrice og hendes kæreste Dave Clark. Og prinsesse Beatrice har foreslået, at det kendte amerikanske par bliver gift i det såkaldte 'Orangery' på Kensington Palace, og det var et forslag, som Kutcher og Kunis blev helt vilde med.

Parret må dog vente med et eventuel giftermål, indtil Ashton Kutcher ikke længere officielt er gift med sin eks-kone Demi Moore. Skilsmissen er nemlig endnu ikke officielt overstået.

Se også: Kutcher tabte 10 kilo for at ligne Steve Jobs

 

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere