Rockstjerne er årets mest sexede mand

Magasinet People har kåret Nina Agdals eks-kæreste Adam Levine fra det populære poprockband Maroon 5 til at være den mest sexede mand i live i 2013.

Adam Levine er af magasinet People blevet kåret til årets mest sexede mand.(Foto: AP)
Adam Levine er af magasinet People blevet kåret til årets mest sexede mand.(Foto: AP)

Den amerikanske rocksanger Adam Levine må snart kunne gå på vandet.

Hans succes lader i hvert fald ikke til at ville tage en ende, efter han nu af det amerikanske magasin People er blevet kåret til årets mest sexede mand.

Titlen og det tilhørende interview med magasinet blev offentliggjort tirsdag.

Se også: Nina Agdal: Glad for eksens forlovelseAdam Levine har været kæreste med danske Nina Agdal, men nu skal han giftes med undertøjsmodellen Behati Prinsloo.(Foto: AP)
Adam Levine har været kæreste med danske Nina Agdal, men nu skal han giftes med undertøjsmodellen Behati Prinsloo.(Foto: AP)


- Som musiker har du fantasier om at vinde Grammys, men jeg troede ikke rigtig, at det her lå i kortene, fortæller The Voice-dommeren til People.

- Jeg var bare overvældet og mundlam, og det virkede næsten som om, de lavede sjov, men det gjorde de ikke, så det er cool, fortsætter han.

Men hans mange fans kan godt glemme alt om at sætte kløerne i det rockende sexsymbol. Han lader sig nemlig inden længe smede sammen med sin forlovede, undertøjsmodellen Behati Prinsloo.

Se også: Undertøjs-model er helst uden bh

- I lang tid troede jeg ikke, at ægteskab var noget for mig. Jeg var klar, da jeg var klar. Mere simpelt kunne det ikke være, forklarer Adam Levine.

Rygterne om Levines plads som den mest sexede har længe svirret i internettets sladdervorne kroge. Men stjernen har samtidig selv været tavs og ydmyg omkring muligheden - indtil nu.Den 24-årige undertøjsmodel Behati Prinsloo skal giftes med Adam Levine.(Foto: AP)
Den 24-årige undertøjsmodel Behati Prinsloo skal giftes med Adam Levine.(Foto: AP)
Se også: Nina Agdal fyret i sms-beskedSe også: Levine i vild hygge med dansk bikini-babe

1 af 3 Adam Levine optræder her til Grammy Awards i år.(Foto: AP)
2 af 3 Smukke Adam.(Foto: AP)
3 af 3 Adam Levine er af magasinet People blevet kåret til årets mest sexede mand.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!