Viser bryster for første gang som 18-årig

Kim Kardashians lillesøster Kendall Jenner viser bryster for første gang i en sort gennemsigtig top - se det frække billede i et link nede i artiklen

Smukke 18-årige Kendall er spået en stor karriere som model.(Foto: AP)
Smukke 18-årige Kendall er spået en stor karriere som model.(Foto: AP)

Realitystjernen Kim Kardashians 18 år-årige halvsøster Kendall Jenner satser kraftigt på at blive model, og nu overrasker hun sine fans med en ny mere fræk og provokerende stil.

Det beviser hun på et billede, som hun har lagt ud på sin instagram, hvor hun er iført en fræk gennemsigtig sort top, hvor man kan se hendes bryster. Kendall Jenner har aldrig været bange for at vise sig frem mere eller mindre letpåklædt. Men på det nye billede er hun altså gået et skridt længere, end hun normalt plejer. Den britiske avis Daily Mail bringer billedet.

SE DET FRÆKKE BILLEDE AF KENDALL HER

Se også: TV: Sådan kan man også vise sine bryster fremKim Kardashian yderst til venstre poserer her med sine to halvsøstre Kylie og Kendall og yderst til venstre er det Kourtney Kardashian. Den femte søster Khloe Kardashian er ikke med på billedet.(Foto: AP)
Kim Kardashian yderst til venstre poserer her med sine to halvsøstre Kylie og Kendall og yderst til venstre er det Kourtney Kardashian. Den femte søster Khloe Kardashian er ikke med på billedet.(Foto: AP)


Bikini-billeder fra 14-års alderen
- Hun var vist sig frem i sexede bikinier, siden hun var 14 år gammel, og nu kun uger efter sin 18 års fødeslsdag, tager hun det til et helt nyt niveau, skriver den amerikanske avis Huffington Post, der tilføjer, at billedet er det mest dristige, som Kendall Jenner nogensinde har offentliggjort.Kendall har siden hun var 14 år gammel poseret i bikinier. Dette billede er dog taget i år.(Foto: Polfoto)
Kendall har siden hun var 14 år gammel poseret i bikinier. Dette billede er dog taget i år.(Foto: Polfoto)
Se også: Mor og datter kæmper om bikini-opmærksomhed

Billedet, der er taget af fotografen Russell, James har selvfølgelig vakt stor opmærksomhed i USA.

Se også: Kim Kardashians lillesøster viser krop

1 af 4 Kendall og Kylie Jenner poserer her for fotograferne.(Foto: AP)
2 af 4 Mor Kris står her sammen med sine døtre Kendall til venstre og Kylie til højre.(foto: AP)
3 af 4 Kendall viser sin flade mave frem.(Foto: AP)
4 af 4 Smukke 18-årige Kendall er spået en stor karriere som model.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere