Jay Leno sagsøgt efter joke om rotte-sex

Kvinden, der er stewardesse, har også sagsøgt sin arbejdsgiver gennem de sidste godt 30 år, American Airlines

Louann Giambattista siger, at hun er blevet en 'pariah' i sin omgangskreds, og at hendes mand nu 'lider af voldsom seksuel dysfunktion'.

Det var lige godt sa... ja, ikke for godt.

Giambattista har derfor lagt sag an mod Jay Leno og NBC Universal i mandags.

 

Gemte rotter
Hun sagsøger Leno og NBC for følelsesmæssig og finansiel nød, som hun påstår er et direkte resultat af 'bagvaskelse og grove' kommentarer, lavet af Leno og hans gæster under hans talk show, The Tonight Show med Jay Leno.

Udtalelserne stammer fra et talk show i juli 2013, hvor Leno og tre andre gæster beskylder Giambattista for at lave seksuelle handlinger med en rotte - mens hun er på et fly...

Giambattistas advokat siger, at det komiske set up, hvor hun gemte rotter i hendes undertøj for at blive seksuelt intime med dyrene, var 'ond' og portrætterede Giambattista som 'depraveret'.

Seksuel nydelse
- I et angreb helt ude af proportion på sagsøgers karakter, beskylder den anden panelist, fru Giambattista for at bruge rotter for selv at få seksuel nydelse, og portrætterede fru Giambattista som en kvinde, der var engageret i ureglementeret seksuel adfærd af den mest depraverede slags, bestialitet, lyder anklageskriftet.

Fordi The Tonight Show med Jay Leno ses af godt og vel tre millioner mennesker, er hun nu blevet en 'pariah' i sin omgangskreds. Og manden 'lider af voldsom seksuel dysfunktion'.

Invaliderende angst
Giambattista sagsøgte såmænd også sin tidligere arbejdsgiver gennem godt og vel 30 år, American Airlines, for skader relateret til 'invaliderende angst' og post traumatisk stress disorder (PTSD) som et resultat af hendes medarbejderes beskyldninger om, at hun smuglede rotter ombord på et internationalt fly.

Medarbejdere alarmerede immigrations-officials så snart flyet var landet. Men selv om hun blev gennemsøgt og hendes baggage blev gennemsøgt, blev der ikke fundet nogle rotter.

NBC Universal har ingen kommentarer til retssagen. Mærkelig nok er Tonight Showets tre paneldeltagere, som faktisk er folkene bag de værste kommentarer om Giambattista og hendes påståede rotte-fetish, ikke navngivet som anklagede i retssagen.

1 af 3 Jay Leno er kendt som en både sjov og provokerende tv-vært i sit talkshow 'The Tonight Show'.(Foto: AP)
2 af 3 Jay Leno er en af USA's med kendte tv-værter. Her er han igang med at interviewe selveste præsident Barack Obama.(Foto: AP)
3 af 3 
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere