Chris Brown amok igen: Smadrede mors bilrude

En smadret bilrude sender den amerikanske rapper Chris Brown tilbage i afvænning. Alternativet havde været en tur bag tremmer.

Chris Brown har et stort temperament. Nu har han lige smadret sin mors bilrude.(Foto: AP)
Chris Brown har et stort temperament. Nu har han lige smadret sin mors bilrude.(Foto: AP)

Han lader efterhånden til at være en magnet for dårlig opførsel.

Den amerikanske rapper og Rihannas voldelige ekskæreste, Chris Brown, har igen været i nærkontakt med myndighederne. Tidligere på måneden lykkedes det ham nemlig at smadre en rude i sin mors bil med en sten, da familien sammen havde en fælles terapisamtale på et afvænningssted. Ifølge retspapirer var Brown vred over, at moderen ønskede at holde ham i afvænning.

Se også: Chris Brown har indlagt sig selv

 

Onsdag var han så i retten, der skulle afgøre, hvorvidt hans prøveløsladelse i sagen om ekskæresten Rihanna kunne stå ved magt, eller om der skulle en tremmetur til. Det skriver CNN.

Se også: Chris Brown igen anholdt for vold

Dommerens afgørelse endte på i alt 90 dages afvænning, som rapperen straks lod sig indskrive på efter retsmødet. Det betyder, at han ikke må forlade klinikken af egen vilje. Tre gange om ugen skal han dog udføre otte timers samfundstjeneste for at nå i bund med de i alt 1000 timer, han blev tilkendt i sagen om Rihanna.

Se også: Skandale-sanger havde sex som otteårig

- Hans mål er at opnå fokus og indsigt i hans tidligere og nuværende opførsel, som skal sætte ham i stand til at forfølge sin karriere og livet generelt fra et sundere udgangspunkt, fortalte Chris Browns repræsentant til ABC News efter retsmødet.

I oktober blev Brown og hans bodyguard anholdt under sigtelser om overfald. Den sag får sit første retsmøde den 25. november.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere