Sexet uden 10 millioner dollars-bh'en

Candice Swanepoel i ny bikini-kollektion under varme himmelstrøg på bounty-ø

Den sydafrikanske model på arbejde på stranden i St. Barts for Victoria's Secret.
Den sydafrikanske model på arbejde på stranden i St. Barts for Victoria's Secret.

Hun har smidt den 10 millioner dollars dyre brystholder, som hun var udvalgt til at vise frem ved Victoria's Secrets lingeri-opvisning for nylig, men den 25-årige sydafrijaner Candice Swanepoel, så nu ganske sexet ud alligevel, da hun forleden flev fotograferet i den nyeste bikini-kollektion fra selskabet på Bounty-øen St. Barts.

Se også: Øjne på stilke for Victoria-modellerSe også: Candice gør klar til undertøjs-catwalkSe også: Trusse-ikoner får kamp til stregenCandice i den juvel-besatte bh til 10 millioner dollars. (AP Photo)
Candice i den juvel-besatte bh til 10 millioner dollars. (AP Photo)


I en koral-farvet bikini var hun i den rette påklædning i de varme temperaturer på den fransk vestindiske ø, der adskiller sig noget fra de noget mere kølige forhold på vore breddegrader.

10. bedst betalte model
En perfekt gyldenbrun hudfarve under det løstsiddende blonde hår gav også de rette betingelser for nogle sexede 'skud', som fotografen ikke havde svært ved at indfange.Candice Swanepoel i i-D Magazine. (Foto: Matt Jones/i-D Magazine)
Candice Swanepoel i i-D Magazine. (Foto: Matt Jones/i-D Magazine)


Candice Swanepoel, der af Forbes-magasinet rangeres som den 10. bedst betalte model i 2012, har i det hele taget travlt for tiden. Hun er også blevet fotograferet praktisk taget nøgen til i-D Magazine, kun med et par store handsker - eller andet - til at dække frit udsyn til de mere pikante dele af den velformede krop.

Se billederne i galleriet oven over.

1 af 6 
2 af 6 
3 af 6 
4 af 6 
5 af 6 
6 af 6 Den sydafrikanske model på arbejde på stranden i St. Barts for Victoria's Secret.
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere