Miley-eks: Jeg er meget gladere nu

'Hunger Games'-stjernen har det bedre, efter han har slået op med popsangerinden Miley Cyrus

Liam Hemsworth har ikke noget imod at fortælle verden, hvor godt han har det efter bruddet med Miley. (Foto: AP)
Liam Hemsworth har ikke noget imod at fortælle verden, hvor godt han har det efter bruddet med Miley. (Foto: AP)

Det har i de sidste par måneder været intenst mellem sangerinden Miley Cyrus og skuespilleren Liam Hemsworth. Det tidligere kærestepar har lagt en del stikpiller ud til pressen omkring deres tidligere forhold.

Og nu kommer Hemsworth igen med en stikpille i forbindelse med premieren på hitfilmen 'Hunger Games', hvor han spiller overfor den smukke oscarvindende skuespiller Jennifer Lawrence.

- I nogle år gik jeg ned af en sti, hvor jeg glemte at være i øjeblikket og nyde det. Men når man er sammen med en som Jen, der er så ærlig og griner hele dagen, så er jeg tvunget til at være i øjeblikket. Jeg er meget gladere nu, siger Hemworth til The Associated Press.

Se også: Skandale-Miley afslører: Forholdet haltede længe

Miley Cyrus og Liam Hemworth mødte hinanden under indspilningen af filmen 'The Last Song' i 2009, og parret blev efter tre års kæresteri forlovet. Men i september valgte det celebre par at gå fra hinanden efter en masse utroskabsrygter.

- Jeg har altid holdt mig til, at jeg ved, hvad der er rigtigt og forkert, og det er det, der er vigtigt. Jeg ved, jeg er en god person, fortæller skuespilleren.

Se også: Nu er hun single

Miley Cyrus har fejret bruddet ved at danse rundt i mindre og mindre tøj på scener over hele verdenen, mens den australske skuespiller har holdt mere lav profil.

- I de her dage føler jeg mig bare mere centreret og mere nede på jorden, end jeg nogensinde har været, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere