Paris Hilton: Jeg tjente intet på sexbånd

Men kæresten fra dengang, Rick Salomon, tjente 55 millioner kroner det første år

Paris Hilton siger, at hun ikke har tjent noget som helst på det sexbånd, der for snart mange år siden blev udgivet af hende og hendes daværende kærestes leg i soveværelset. (Foto: AP)
Paris Hilton siger, at hun ikke har tjent noget som helst på det sexbånd, der for snart mange år siden blev udgivet af hende og hendes daværende kærestes leg i soveværelset. (Foto: AP)

Paris Hilton nægter at have fået så meget som en krone for det famøse '1 Night in Paris'-bånd, mens kæresten Rick Salomon tjente styrtende med penge.

Han lækkede båndet, efter at han ikke længere kom sammen med Paris.

Den nu 32-årige partypige var kun 21 år, da hendes daværende kæreste lavede de pikante optagelser, der senere blev vist på en porno-DVD med titlen '1 Night in Paris' fra selskabet Red Light District. Selskabet fik stjernen dog lukket i 2004.

Se også: Paris pivfræk klædt ud som Miley

Paris er helt sikker på, at hendes bankkonto ikke fik et boost af båndet.

Til TMZ sagde hun i Los Angeles Lufthavn, LAX, i mandags:

- Jeg tjente ikke en dollar. Ikke en. Jeg laver penge nok på rare måder. Mine dufte laver penge nok. Jeg behøver ikke at bekymre mig om det.

Udtalelsen kommer samtidig med, at Paris fortsætter med at bekæmpe det slovenske website ParisHiltonPornVideos.com, der tjener penge på filmen, som nu ejes af selskabet Vivid.

Se også: TV: Paris Hilton får skældud af kæresten

Paris tilføjede:

- Jeg bryder mig ikke om, at folk bruger mit navn til at lave penge, specielt på så grov en måde. Jeg havde ingen ide om det, før jeg læste om det på TMZ.

Mens Paris ikke har tjent en krone på båndet, er der andre, der virkelig har lavet kassen. Rick Salomon opgav 55 millioner kroner til skattevæsnet efter det første år med båndet i handlen.

Se også: Paris Hilton viser lår og laver en Marilyn Monroe

I 2011 talte Paris med talkshowvært Piers Morgan om det berygtede bånd, der er en af hendes største skuffelser.

Hun kaldte det, 'den mest pinlige, ydmygende ting, der nogensinde er hændt mig i mit liv'.

Paris, der siden september 2012 har datet River Viiperi, tilføjede, at det var noget, hun 'aldrig kunne viske ud'.

Se også: Paris Hilton: Jeg er ikke dum

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere