Ozzy Osbourne: Kvælertag på norsk restaurantejer

Den aldrende Black Sabbath-legende Ozzy Osbourne lavede makaber spøg med restaurantejer i OlsoSe også: Black Sabbath fusker i ForumSe også: De sataniske rockvers virker stadigSe også: Sharon Osbourne: - Lady Gaga skuffer mig

Når man lige hurtigt ser billedet, hvor Ozzy Osbourne tager kvælertag på den daglige leder af restaurant Mona Lisa i Oslo, Navaz Virani, kan det godt se lidt uhyggeligt ud. Men det er også tydeligt, at både Ozzy og Navaz Virani er lige ved at dø af grin, mens de poserer for fotografen.

Billedet er taget på restaurant Mona Lisa i Oslo, hvor Ozzy Osbourne slappede af, efter at have givet koncert i Telenor Arena i Bærum. Den stolte Navaz Virani lagde billedet ud på restaurantens facebook-side og skrev følgende:

- Jeg er færdig med at lege, spise og arbejde. Ozzy & Co. kommer tilbage til Mona Lisa Restaurant i aften for at spise middag.

Ozzy dansede på glasgulv
Og det er især det med legen, man kan understrege, for Ozzy og Navaz Virani kom hurtigt på god fod med hinanden, da Ozzy Osbourne i dag besøgte restauranten i centrum af Oslo. Og det på trods af, at Virani skældte Ozzy ud med store bogstaver.

- Jeg opdagede, at Ozzy hoppede rundt på et dansegulv af glas i restaurantens bar. Og det skældte jeg ham ud for. Jeg fortalte ham, at dansegulvet kun er for damer, og at mænd skal forholde sig roligt i baren, fortæller Virani til den norske avis Verdens Gang og tilføjer:

- Jeg tror, at Ozzy godt kunne lide, at jeg skældte ham ud. Han kunne godt lide min stil, siger Virani, der i spøg og leg stillede op til det specielle billede, hvor Ozzy tager kvælertag på ham.

Virani afslører iøvrigt, at Ozzy spiste rensdyr, mens resten af hans følge spiste en spaghetti-ret opkaldt efter hip-hop-musikeren Chris Brown.

I aften gæster Ozzy Osbourne og resten af Black Sabbath København og giver koncert i Forum.

Se også: Ozzy Osbourne fyr og flammeSe også: Black Sabbath topper også i USASe også: Ozzy på afvænning: Stoffri i 44 dage

1 af 2 
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer