Nu er de endelig skilt for alvor

Skilsmissen mellem Ashton Kutcher og Demi Moore blev trukket i langdrag på grund af penge-skænderier

Ashton Kutcher og Demi Moore er her fotograferet i 2011, mens de stadig var gift.(Foto: AP)
Ashton Kutcher og Demi Moore er her fotograferet i 2011, mens de stadig var gift.(Foto: AP)

Ashton Kutcher kan i denne uge ånde lettet op. Hans langvarige skilsmisse med eks-konen Demi Moore er nemlig endelig afsluttet. Det skriver TMZ. Skilsmisse-papirerne blev underskrevet tirsdag eftermiddag og satte det endelige punktum for ægteskabet, der begyndte i 2005.

Se også: Ulykkelig Kutcher måtte få sin hund aflivet

Parret blev allerede separeret i 2011, og grunden til den langvarige skilsmisse skyldes, at Kutcher og Moore havde haft skændsmål om penge i forbindelse med skilsmissen.

Se også: Kutchers tv-kæreste død

 

Ifølge TMZ's oplysninger ønskede Demi Moore at få hustrubidrag fra sin eksmand Ashton Kutcher, selv om hun mange flere penge end ham. Men efter lange diskussioner frafaldt hun dog det krav.

Se også: Ashton Kutcher: Intelligens er sexet

TMZ's kilder fortæller også, at det endelig forlig blev indgået, fordi Kutcher sagde ja til at give Demi Moore lidt mere, end han egentligt behøvede ifølge loven. Men for Kutcher, der nu tjener styrtende med penge på tv-serien 'Two and a Half Men', var det nok vigtigere at få det hele afsluttet så hurtigt som muligt, så han i snarlig fremtid kan koncentrere sig om et eventuelt giftermål med sin nuværende kæreste Mila Kunis.

Se også: Mila og Ashton nyder kærligheden

 

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere