Nye bikini-billeder af Bieber-babe

Brasilianske Tatiana Neves Barbosa udnytter sine 15 minutters berømmelse efter at have fotograferet det sovende teen-idol

Tatiana Neves Barbosa stiller sig gladeligt an foran frotografen.
Tatiana Neves Barbosa stiller sig gladeligt an foran frotografen.

Brasilianske Tatiana Neves Barbosa forsøger at udnytte sine 15 minutters berømmelse til sidste dråbe.

Den 26-årige model, skuespiller - og bodybuilder - påkaldte sig teenidolet Justin Biebers mange ungdommelige fans vrede ved at snige ind på hans værelse og fotografere ham, mens han sov tornerosesøvn.

 

 

 

Se også: Bieber truer vennerneSe også: Biebers lidt for vilde fest: Politiet tilkaldt tre gangeSe også: Bieber får sex stjerner i sengenSe også: Justin Bieber på Bordel i Brasilien

Lejligheden opstod under en privatfest i Biebers lejede villa i Rio de Janeiro under et nyligt besøg i samba-byen, og hun påstod såmænd også, at hun havde haft sex med ynglingen, og at han både var veludstyret i de nedre regioner og en sand atlet i sengen.

Mens jernet er varmt
Repræsentanter for Bieber har hårdnakket benægtet historien og siger derimod, at Tatiana blot sneg sig ind på hans værelse - intet andet skete, end at hun fotograferede ham uden hans viden.

 

Men for Tatiana har omtalen af balladen vist sig god nok til - i hvert fald midlertidigt - at sætte gang i ønsket om nye bikini-billeder af hende, og det har hun da ikke det fjerneste imod.

Det er jo med at slå til, mens jernet er varmt, har hun klogeligt konkluderet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere