Elton John: Realitystjerner burde myrdes

Elton Johns nye plader handler om mennesker, som vil gøre hvad som helst for berømmelse - med fatale følger

Elton John har aldrig holdt sig tilbage med at kritisere andre offentligt. Også Madonna har fået sangeren til at sprutte grimme ydgydelser. (Foto: Seth Wenig/AP)
Elton John har aldrig holdt sig tilbage med at kritisere andre offentligt. Også Madonna har fået sangeren til at sprutte grimme ydgydelser. (Foto: Seth Wenig/AP)

'Kongerne af Rømø', 'Svendborg' og 'Marielyst' eller stjernerne fra 'Paradise Hotel', skal ikke regne med varme hilsner, hvis de en dag render ind i sangeren Elton John.

Han har nemlig ikke meget til overs for realitystjerner. Det fortæller han til BBC Radio.

Skal likvideres
- Med reality-tv får man alle de her frygtelige 'mareridtsmennesker', som stræber efter at være succesfulde, men i virkeligheden har man mest lyst til, at de bliver likvideret, siger den aldrende musiker til radiostationen. Det skriver Female First.

Se også: Elton John: Jeg er irrelevant

Den 66-årige sanger har for kort tid siden udsendt sit 31. studiealbum,'The Diving Board', som netop handler om farerne ved at ofre alt for berømmelse.

Se også: Elton John er fed igen

- De vil have berømmelse uanset konsekvenserne, og de vil gøre hvad som helst for at opnå det, siger Elton John om pladens hovedpersoner.

Ifølge sangeren er den skandaleramte skuespillerinde Lindsay Lohan et glimrende eksempel på én, som har været et offer sin egen succes.

- Hun er blevet et offer for succes, og stadig vil hun have det - uanset prisen, siger han om skuespillerinden, som blandt andet har kæmpet med alkohol- og narkomisbrug og som af flere omgange har været i afvænning.

Elton John er lige nu på verdensturné med sin nye plade.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere