Evan Rachel Wood raser over oral-sex censur

Den 26-årige skuespillerinde er godt gal i skralden på Motion Picture Association of America

Evan Rachel Wood slår på tromme for kvinders ret til at nyde oralsex. (Foto: AP/Chris Pizzello).
Evan Rachel Wood slår på tromme for kvinders ret til at nyde oralsex. (Foto: AP/Chris Pizzello).

Evan Rachel Wood har langet ud efter dobbeltstandarder i Hollywood, efter at der er blevet fjernet en sexscene fra hendes nye film.

Skuespillerinden er sur på Motion Picture Association of America (MPAA) - som er ansvarlige for at give nye film en aldersgrænse i USA - efter hun har fået at vide, at en scene mellem hende selv og Shia LaBeouf er blevet klippet ud af filmen. Den blev vurderet til at ville være upassende for seerne.

Se også: Biseksuel filmstjerne: Skrækslagen for at date piger

På Twitter skrev hun:

- Efter at have set den færdige udgave af #CharlieCountryman så vil jeg gerne dele min skuffelse over MPAA, der troede, at det var nødvendigt at censurere en kvindes seksualitet endnu engang. Scenen hvor de to hovedpersoner har sex, blev ændret fordi en eller anden følte, at se en mand give en kvinde oralsex, gjorde folk 'utilpasse', men de scener hvor folk bliver myrdet ved at få hovedet skudt af forblev intakte og uændrede. (sic)

True Blood-stjernen - der for nylig fik en søn med manden, Jamie Bell - gik videre og beskyldte MPAA for sexisme, fordi hun stod fast på sit synspunkt, at scenen ikke var blevet skåret ud, hvis det var en mand, der modtog oralsex.

Jeg er den dominerende. Måske kan en pige være den heldige, der får Woods største hemmelighed at vide: Hvad der egentlig står på den tatovering, hun har på indersiden af læben. (Foto: © Sharon Neetles/Globe Photos/ZUMAPRESS.com) Intl. kendte - 26. apr. 2011 - kl. 10:41 Wood vil sætte tænderne i piger

Hun fortsatte:

- Det er et symptom på et samfund, der vil skælde ud på kvinder og få dem ned med nakken for at nyde sex, specielt hvis manden ikke (gisp) også får tilfredsstillelse samtidig! Det er svært for mig at tro på, at havde rollerne været byttet om, så var scenen stadig blevet klippet ud.

- Det er på tide, at folk BLIVER VOKSNE. Accepter at kvinder er seksuelle væsner... Accepter at nogle mænd kan lide at give kvinder nydelse... Vi har lov og ret til at nyde os selv. Det er på tide, at vi sætter foden ned. Tak fordi du lyttede. (sic)

Hmmm... der er en kvinde, der taler til folket!

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere