Kanye hævner sig på Nike

Rapperen var meget utilfreds med samarbejdet med Nike, så han er nu gået over til konkurrenten

Kanye West er åbenbart ikke typen, man skal gøre sur. (Foto: AP)
Kanye West er åbenbart ikke typen, man skal gøre sur. (Foto: AP)

Kanye West finder sig ikke i noget åbenbart.

Rapperen har efter et knapt så fordelagtigt samarbejde med Nike, som han har designet et sæt sneaks for, valgt at gå over til konkurrenten Adidas, hvor han ifølge New York Post er gang med at underskrive en aftale på 10 millioner dollars.

En af grundende til at West går over til konkurrenten er i Ifølge kilder fordi, han ikke fået særligt meget økonomisk ud af samarbejdet.

Se også: TV: Gør tykt grin med Kanye og Kim

- Kanye tjente kun 10-20 cent for hver dollar, Nike solgte for, og han fik kun et ganske lille parti af sneaksne, som han kunne give til venner og familie, siger en kilde tæt på Kanye West til New York Post.

West, der er ikke er bange for at uddele verbale lussinger, udtrykte også sin utilfredshed med sportsfirmaet under en af sine mange koncerter.

- Den sidste samtale, jeg havde med Nike, spurgte jeg 'Hvornår mine Red Octobers kommer ud', og de svarede, at de ikke var sikre. Så talte jeg med en af mine mænd, som kører en butik i Miami, og han fortalte, at Nike havde presset ham ved at sige 'Vil du have Red Octobers, så må du også tage alle de her lorte-sko', fortalte rapperen.

Se også: Kanye forbyder kosmetik-operationer

Kanye West har brokket sig over, at han ikke har fået nok anerkendelse fra Nike, fordi han ikke er en professionel atlet, og det har fået rapperen til at udtale, at han vil være større end det amerikanske supermarkede 'Walmart', fordi han er den første rigtige 'hip hop-designer'.

Der er ingen tvivl om, at West den sidste uges tid har haft tendens til storhedsvanvid, da han både har sammenlignet sig selv med Shakespeare, Andy Warhol og70'er-artisten Marina Abramovic. Han har desuden kommet med udtalelsen om, at han er planetens største rockstjerne.

Så godt råd til kommende samarbejdspartnere, lad vær med at blive uvenner med ham!

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere